مراقب شیوع بیماریهای گوارشی در فصل تابستان باشید
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بیماری های گوارشی، از جمله اسهال در فصول گرم، بر لزوم رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تاکید کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بیماری های گوارشی، از جمله اسهال در فصول گرم، بر لزوم رعایت بهداشت فردی و ضدعفونی کردن میوه و سبزیجات تاکید کرد.
دکتر ایلاد علوی فوق تخصص بیماری های عفونی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص شیوع بیماریهای گوارشی در فصل گرما عنوان کرد: به طور کلی در فصل سرما بیماری های تنفسی و در فصل گرما بیماری های گوارشی شایع تر است و ابتلای افراد به این بیماریها در فصول خاص، امری طبیعی است. در روزهای اخیر نیز آماری که بیانگر بروز همه گیری بیماری های گوارشی باشد، مشاهده نشده است.
وی در ادامه علت شیوع اختلالات گوارشی نظیر اسهال در تابستان را تماس و مصرف آب آلوده، سبزیجات و میوههای آلوده خواند و ادامه داد: توجه به بهداشت فردی، ضدعفونی کردن مواد غذایی، سبزیجات و میوه ها و شستن مستمر دست ها، نکاتی است که برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای گوارشی همواره باید مدنظر قرار داد.
به گفته عضو هیئتعلمی دانشگاه، در صورت بروز اسهال در افرادی که بیماری زمینهای و ضعف در سیستم ایمنی ندارند و در طیف سنی نوزادی و سالمندی نیستند درمان خانگی کفایت می کند.
دکتر علوی اظهار کرد: ابتلا به اسهال حاد آبکی که بیش از سه روز طول کشد، با تب همراه باشد، حجم بالای آن منجر به کم آبی و بی آبی بدن شود، خونی باشد و به کاهش سطح هوشیاری و افت فشار منجر شود، نیاز به مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی دارد.
وی در پایان با اشاره به اینکه نوع اختلال گوارشی شایع در فصول گرم، ویروسی نیست، تصریح کرد: اسهالهای ویروسی در اواخر تابستان، پاییز و اوایل زمستان شیوع بیشتری دارد، چراکه راه انتقال آن تنفس است، اما بیماری گوارشی در فصول گرم به دنبال مصرف آب و مواد غذایی آلوده بروز میکند.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق