اخبار

  • تاریخ انتشار : 1399/09/15 - 12:40
  • بازدید : 1265
  • تعداد بازدید : 183
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ممنوعیت استفاده از تست سریع کرونا در بیمارستان ها و آزمایشگاه های تشخیص طبی

مدیر نظارت بر آزمایشگاه های تشخیص طبی معاونت درمان دانشگاه از ممنوعیت استفاده از تست سریع کرونا covid-19 در بیمارستان‌ها و آزمایشگاههای تشخیص طبی خبر داد.

مدیر نظارت بر آزمایشگاه های تشخیص طبی معاونت درمان دانشگاه از ممنوعیت استفاده از تست سریع کرونا covid-19  در بیمارستان‌ها و آزمایشگاههای تشخیص طبی خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  sbmu به نقل از معاونت درمان ، دکتر سید محمدرضا یثربی مدیر نظارت بر آزمایشگاه های تشخیص طبی ضمن بیان این مطلب  گفت: استفاده از تست سریع کرونا در بیمارستان ها و آزمایشگاه های تشخیص طبی ممنوع است و در این مراکز باید حتما از روشPCR استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: با آغاز توزیع کیت سریع تشخیص کرونا در کشور، این تست فقط در پایگاه های سلامت و مراکز بهداشتی به منظور غربالگری استفاده می شود و مردم به بیمارستان ها و آزمایشگاه های خصوصی و دولتی مراجعه نکنند.

دکتر یثربی تاکید کرد: با توجه به اینکه کاربرد مهم این تست برای غربالگری بیماری کرونا است. به همین دلیل استفاده از آن در مراکز درمانی لزومی نداشته و در صورت استفاده، تذکرات و برخوردهای قانونی از سوی معاونت درمان ‌صورت می گیرد.

رییس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان، با اشاره به این که پاسخ این تست ظرف مدت زمان 20دقیقه مشخص می شود، افزود: نتیجه منفی این آزمایش احتمال بیماری فعال را به طور کامل منتفی نمی کند و در صورت مثبت شدن، انجام آزمایش تاییدی تشخیص مولکولی خصوصا برای افراد علامت دار توصیه می شود.

دکتر یثربی با بیان  این مطلب که، برای انجام این تست از نمونه نازوفانکس استفاده می شود، تشخیص سریع در بیماران علامت دار مشکوک به ابتلا به کووید -19، تشخیص عفونت در افراد بی علامت که سابقه تماس با بیمار مبتلا به کووید-19 را داشته باشد(contact tracing) و بررسی همه گیری مشکوک در اجتماعات کوچک را از مهمترین کاربردهای این تست برشمرد.

انتهای پیام

کد خبرنگار : ۷۷۰۰ س ع

 

  • گروه خبری : اخبار سلامت,اخبار کرونا
  • کد خبر : 99193
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.