اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/12/24 - 13:33
  • بازدید : 76
  • تعداد بازدیدکننده : 76
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نقش حفظ و ارتقای سلامت کارکنان در افزایش بهره وری سازمانی

نشست هم اندیشی روسای دبیرخانه های ساغ و گروه سلامت محیط کار استان تهران به منظور استقرار بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت برگزار شد.

نشست هم اندیشی روسای دبیرخانه های ساغ و گروه سلامت محیط کار استان تهران به منظور استقرار بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، نشست هم اندیشی روسای دبیرخانه های ساغ و گروه سلامت محیط کار استان تهران، با توجه به اهمیت و ضرورت مشارکت کلیه ذی نفعان در اجرا و تحقق پروژه ها و مداخلات تعیین شده و  به منظور استقرار بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت، چهارشنبه 18 اسفند به همت دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی در سالن شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد. 
 
 
این جلسه با محوریت تهیه گزارش از وضعیت اقدامات انجام شده در راستای مصوبه چهاردهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در اسفندماه سال ۱۳۹۴ مبنی بر دستیابی به هدف تامین، حفظ و ارتقای سلامت کارکنان اداره ها برگزار شد.
 
 
دکتر محمدی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران در این جلسه ضمن تشریح نحوه اجرا و چگونگی پایش و نظارت بر اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت، به شرح وظایف هر یک از اعضا اشاره و بر لزوم برنامه ریزی و طراحی فرایندهای مطلوب تاکید کرد.
 
 
وی با بیان چالش های پیش روی اجرای این بسته گفت: مطابق با مستندات موجود، تمامی دستگاه‌ها و اداره های دولتی مکلف به اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان هستند و واحدهای فنی مستقر در معاونت امور بهداشتی مسئولیت نظارت بر اجرای صحیح این بسته را بر عهده دارند. از همین رو باید با هم فکری و هم اندیشی برای ارائه راهکارهای اجرایی به منظور رفع مشکلات پیش رو اقدام شود.
 
 
مهندس حریری رییس گروه سلامت محیط کار معاونت امور بهداشتی دانشگاه، کارکنان را بازوی توانمند دولت و یکی از مهمترین اقشار تاثیرگذار در ارتقای سلامت جامعه دانست و گفت: بروز هرگونه مشکل در سلامت کارکنان، چرخه اقتصادی و رضایت ارباب رجوع را مختل خواهد کرد.
 
 
وی مراقبت از سلامت این گروه را موثر در ارتقای بهره وری سازمانی اعلام کرد و ادامه داد: با افزایش هماهنگی درون سازمانی میان سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان تهران در حوزه مکاتبات، برنامه های آموزشی، کارگاهی و نظارتی، عملکرد این بخش ارتقا می یابد.
 
 
دکتر عباسی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هدف از تصویب و اجرای طرح سند استانی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت را کاهش ۲۵ درصدی مرگ های زودرس (زیر۷۰سال) ناشی از بیماری های غیرواگیر تا سال ۱۴۰۴ دانست.
 
 
وی کارکنان دولت را به عنوان یکی از مهم ترین اقشار جامعه و بازوی توانمند، کارآمد و مولد کشور خواند و گفت: سلامت کارکنان با افزایش بهره وری سازمانی و رشد اقتصادی ارتباط مستقیم دارد. از همین رو باید در راستای ارتقای سلامت این قشر گام های موثری برداشته شود.
 
 
دکتر عباسی افزود: جلب همکاری سازمان ها و اداره های ذی نفع در اجرای سند مذکور مهمترین راهکار دستیابی به اهداف و مصوبات ابلاغی است که نیاز به توان علمی و تجربیات کارشناسان فنی دارد.
دکتر معافی کارشناس هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست گفت: نیروی کار، بازوی کارآمد و مولد هر کشور بوده و نظام مدیریتی از توانمندی های جسمی، ذهنی و روانی آن ها برای رفع نیازهای توسعه و پیشرفت جامعه بهره می برد.
 
 
وی حفظ سلامت افراد شاغل را یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی دانست و افزود: نتایج مطالعات انجام شده بیانگر تاثیر مثبت سرمایه گذاری در حفظ و ارتقای سلامت کارکنان بر افزایش بهره وری سازمانی و رشد اقتصادی است.
 
 
مهندس کریمی رییس گروه سلامت محیط کار معاونت امور بهداشتی دانشگاه تهران، گفت: تمام دستگاه هاي اجرايي موظف به تدوين و اجراي برنامه عملیاتي بهبود وضعیت سلامت كاركنان خود براساس بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت و ارسال گزارش عملکرد هر شش ماه یک بار به دبیرخانه شوراي عالي سلامت و امنیت غذايي هستند.
 
 
وی ادامه داد: در این راستا دانشگاه علوم پزشکی ایران اقدام به برگزاری دوره آموزشی برای رابط های دستگاه های مختلف مستقر در محدوده تحت پوشش دانشگاه کرده است.
 
 
مهندس وهاجی کارشناس گروه سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ابلاغ شده است و دستگاه های اجرایی مکلف به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان هستند.
 
 
به گفته وی، در این خصوص اطلاع رسانی لازم توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای دانشگاه به سازمان ها و اداره های دولتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران داده شده است و با توجه به اهمیت موضوع نیاز به پیگیری های مکرر حس می شود.
 
 
برگزاری جلسه هماهنگی با حضور روسای گروه سلامت محیط کار هر سه معاونت امور بهداشتی و کارشناسان فنی دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در استان تهران به منظور ارائه گزارشی از وضعیت سامانه یکپارچه پایش برنامه عملیاتی، چالش ها و مشکلات موجود در اجرای بسته و راهکارهای پیشنهادی توسط روسای گروه سلامت محیط کار معاونت های امور بهداشتی صورت گرفت.
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق
 
  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • گروه خبری : 114696
کلمات کلیدی