اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/07/10 - 08:57
  • بازدید : 874
  • تعداد بازدید : 130
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین نشست مدیران شبکه و روسای مراکز بهداشت برگزار شد

پنجمین نشست مدیران شبکه و روسای مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت امور بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالجاری با حضور معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، مدیران شبکه‌ها و روسای مراکز بهداشت و همچنین مدیران گروه‌های معاونت بهداشتی،یکشنبه 8 مهرماه در سالن PHCاین معاونت، برگزار شد.

پنجمین نشست مدیران شبکه و روسای مراکز بهداشت تحت پوشش معاونت امور بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالجاری با حضور معاونین فنی و اجرایی معاونت بهداشت، مدیران شبکه‌ها و روسای مراکز بهداشت و همچنین مدیران گروه‌های معاونت بهداشتی،یکشنبه 8 مهرماه در سالن PHCاین معاونت، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه، در خصوص تمرکز فعالیت‌ها بر ارائه خدمات و ثبت در سامانه سیب و لزوم اکتیو بودن ارائه خدمات تاکید کرد.

وی همچنین تاکید کرد حوزه بهداشت باید یکسان عمل کند و تمامی اقدامات با هماهنگی معاونت بهداشت انجام پذیرد.

در ادامه دکتر محمدی نیا معاون فنی معاونت امور بهداشتی، بر لزوم پیگیری مدیران در خصوص مصوبات تاکید کرده و به بررسی و پیگیری مصوبات جلسه گذشته پرداخت.

مهندس صافی معاون امور اجرائی معاونت بهداشت، در خصوص چگونگی پرداخت حقوق و دستمزد نیروهای طرح تحول سخنانی بیان نمود.

سپس مهندس موسوی گزارشی در خصوص ثبت خدمات و خریداری و نصب تایمکس در مراکز خدمات جامع سلامت ارائه نمود.

دکتر فاضلی مدیر گروه گسترش شبکه‌ها، توضیحاتی در خصوص اهداف تعیین پایگاه‌های معین و شرایط انتخاب این پایگاه‌ها در شبکه‌ها و مراکز ارائه نمود.

در این راستا معاون بهداشتی در خصوص نحوه بازدیدها از زیر مجموعه و جلسات جمع‌بندی بازدیدها مباحثی را مطرح کرد.

سپس تمجیدی رئیس گروه آمار عملکرد و برنامه‌ریزی معاونت بهداشت، به ارائه گزارش پایش مدیران از مراکز و شبکه های تحت پوشش در 6 ماهه اول پرداخت.

دکتر محمد رضا سربازی مدیر گروه کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها نیز در رابطه با مراقبت ایدز و سل، واکسن آنفولانزا، خدمات مهاجرین غیرقانونی و لزوم پیگیری بیماری‌های سندرومیک توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین با توجه به اهمیت کیفیت ارئه خدمات و رضایت خدمت گیرندگان، گزارش نتایج رضایت سنجی سامانه سیب در شهریورماه توسط نمکیان کارشناس گروه گسترش شبکه‌ها ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 68006
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.