اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/04/27 - 07:58
  • بازدید : 146
  • تعداد بازدید : 146
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

چگونه کمتر احساس گرسنگی کنیم؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به تعدد روش های لاغری و تنوع برنامه های غذایی به منظور کاهش وزن، راهکارهایی ارائه داد تا افراد در مسیر رسیدن به وزن ایده آل بر فشار گرسنگی غلبه کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به تعدد روش های لاغری و تنوع برنامه های غذایی به منظور کاهش وزن، راهکارهایی ارائه داد تا افراد در مسیر رسیدن به وزن ایده آل بر فشار گرسنگی غلبه کنند.
دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به وجود روش های متفاوت کاهش وزن، عنوان کرد: برخی افراد روش های مختلفی را برای دستیابی به وزن ایده آل در پیش می گیرند که در بسیار از مواقع نتیجه دلخواه حاصل نمی شود، چراکه رژیم های غذایی متنوعی را انتخاب، پیروی از آن را شروع و بعد از مدت کوتاهی آن را رها می کنند و همین موضوع موجب کاهش اعتماد به نفس در افراد می شود.
 
 
برای مشاهده تصویر در ابعاد بزرگتر، روی آن کلیک کنید
 
به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه، یکی از مهمترین عللی که باعث می شود برنامه غذایی رها شود، فشار گرسنگی است.
 
 
دکتر سهراب ادامه داد: برای رفع این مشکل باید پروتئین، درصد قابل توجهی از وعده های غذایی را تشکیل دهد که البته این نوع غذاها فقط به تخم مرغ و گوشت قرمز محدود نمی شود، انواع پروتئین های گیاهی و حیوانی میت واند ما را در این مسیر یاری کند.
 
 
متخصص تغذیه با بیان اینکه حبوبات نیز درصد قابل توجهی پروتئین دارد، عنوان کرد: فیبر بالای موجود در حبوبات نیز منجر به بروز حس سیری طولانی مدت خواهد شد. همچنین از دیگر مواد غذایی حاوی فیبر می توان به انواع غلات سبوس دار، میوه ها و سبزی ها اشاره کرد.
 
 
وی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت هیدراته نگه داشتن بدن، اظهار کرد: مایعات بدون کالری در طول برنامه کاهش وزن، احساس سیری را کاهش می دهد. در همین راستا پیشنهاد می شود همواره یک بطری حاوی آب و مقداری دانه چیا یا تخم شربتی به همراه داشته باشید، این محلول علاوه بر داشتن فیبر بالا، مایعات فراوانی را وارد بدن می کند و در نتیجه حس سیری تا حد زیادی کنترل می  شود.
 
 
دکتر سهراب تصریح کرد: به هیچ وجه به آب، شکر یا مواد شیرین کننده دیگر اضافه نکنید، البته اضافه کردن مقداری آی لیموترش یا عرقیات گیاهی مثل بیدمشک و بهارنارنج موجب بهتر شدن طعم آن می شود.
 
 
متخصص تغذیه در خصوص عادت ریزه خواری در برخی افراد، اظهار کرد: حس ریزه خواری در طول روز را با دمنوش های گیاهی که حاوی مقادیر بالایی آنتی اکسیدان است، کنترل کنید و از مصرف تنقلات پرکالری بپرهیزید. دمنوش ها را می توانید به همراه کمی توت خشک یا کشمش و سایر شیرین کننده های طبیعی بنوشید.
 
 
وی در پایان با اشاره به اینکه مواد غذایی جامد در مقایسه با مایعات شیرین با کالری یکسان، حس سیری بیشتری به فرد می دهد، بیان کرد: به عنوان مثال مصرف یک عدد سیب یا یک برش نان، حس گرسنگی را بسیار بیشتر از نوشیدن یک لیوان شربت کنترل می کند. بنابراین با رعایت این نکات می توانید راحت تر به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید.
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق
 
  • گروه خبری : اخبار سلامت,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 106438
کلید واژه