اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/03/20 - 08:07
  • بازدید : 1240
  • تعداد بازدیدکننده : 1199
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مشاوره فرزندآوری در مراکز خدمات جامع سلامت

رییس گروه جوانی جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه از ارایه خدمات مشاوره فرزندآوری از زمان ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رییس گروه جوانی جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه همچنین از ارایه خدمات مشاوره فرزندآوری از زمان ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد و در خصوص چگونگی انجام این فرایند اظهار کرد: در هنگام مراجعه ابتدا خانم از لحاظ سلامت باروری و تاریخچه بارداری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. سپس مشاوره‌های مربوط به فرزندآوری را دریافت می‌کند و در صورت تمایل به بارداری پرونده پیش از بارداری تشکیل داده می‌شود.

 

 

به گفته وی، زنان همسردار در محدوده سنی 10 تا 54 سال که حدود 6 ماه از شروع زندگی مشترک آنها گذشته است، فرزندی ندارند و در حال حاضر باردار نیستند  و  زنانی که  از تولد آخرین فرزند آنها 12 تا 18 ماه یا بیشتر گذشته باشد می توانند همه روزه در ساعت اداری با مراجعه به تمامی خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز خدمات جامع سلامت از این خدمات بهره‌مند شوند.

 

 

عباسی در خصوص ارایه خدمات مشاوره فرزندآوری به افرادی که سابقه مرده‌زایی یا سقط داشته‌اند نیز عنوان کرد: خانم‌هایی که در آخرین بارداری سابقه مرده زایی دارند و بیش از شش ماه از این مسئله گذشته است یا در آخرین بارداری سابقه سقط داشته‌اند و از نظر روحی آماده اقدام برای بارداری هستند نیز می‌توانند جهت مشاوره به واحدهای بهداشتی مراجعه کنند.

 

 

رییس گروه جوانی جمعیت از پذیرش و ارایه خدمات به  زوجینی که مشکل باروری دارند نیز خبر داد و گفت: این افراد پس از بررسی توسط  پزشک و ماما  و ارایه خدمات مرتبط با گروه سنی، به بیمارستان‌های سطح دو  (بیمارستان‌های امام حسین(ع)، شهید مفتح ورامین و شهدای تجریش تهران ) و  سطح سه ( بیمارستان‌های مهدیه و طالقانی) تحت پوشش دانشگاه  ارجاع می‌شوند.

 

 

به گفته وی، در صورت وجود مشکلات باروری زنان متاهل تا سن 49 سال و مردان  بدون محدودیت سنی می‌توانند همه روزه در ساعت اداری به واحدهای بهداشتی مراجعه کنند.

 

 

عباسی در پایان بیان کرد: برای این که زوجین بتوانند از خدمات بیمه‌ای جهت درمان استفاده کنند، همزمان با روند درمان، پوشش خدمات بیمه‌ای آنها از طریق اداره بیمه و مرکز خدمات جامع سلامت پیگیری می‌شود.

 

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 7702

  • گروه خبری : خدمات بهداشتی
  • گروه خبری : 127599

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.