تغذیهای ضعیفی دارند و به تغییر شدیدی مانند چاقی کمک میکنند. این غذاها به طور معمول سرشار از انرژی، کربوهیدراتهای تصفیه شده، چربی های ناسالم و قند هستند، اما فیبر، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین کمی دارند. غذاهای فوق فرآوری شده چقدر...
تغذیه با شیر مادر؛ سرمایه گذاری مطمئن برای سلامت کودکان تغذیه با شیر مادر؛ سرمایه گذاری مطمئن برای سلامت کودکان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه با شیر مادر را از بهترین سرمایهگذاریها برای حفظ و ارتقای سلامت و بقای کودکان و زنان جامعه...
تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه آشنایی با خدمات کلینیک تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه کلینیک تغذیه و رژیم درمانی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور اولین مرکز معتبر دانشگاهی فعال در زمینه رژیم درمانی در کل کشور است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید...
تغذیه بیماران دیابتی نکاتی طلایی در تغذیه بیماران دیابتی رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به نقش و تاثیر تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر از جمله دیابت به بیان توصیههای کاربردی درخصوص تغذیه در بیماران دیابتی پرداخت....
تغذیه، دانشمند برتر کشور شد در مراسم روز جهانی ایمنی غذا؛ استاد دانشکده تغذیه، دانشمند برتر کشور شد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم روز جهانی ایمنی غذا از طرف رییس سازمان غذا و دارو به عنوان دانشمند برتر کشور در علوم ایمنی مواد و...
تغذیه بالینی معاونت درمان و با همکاری بیمارستان امام حسین(ع) برگزار شد، 84 نفر از کارشناسان و متخصصان تغذیه بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه حضور داشتند. در این مراسم دکتر خدیجه مالمیر مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه ضمن تبریک این روز از ...