برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشکده طب سنتی
نخستین جشنواره غذای سالم به منظور آموزش و ترویج فرهنگ و اصول تغذیه و سبک زندگی سالم در دانشکده طب سنتی برگزار شد.
![](/thumbnail/550-309_100/uploads/518/2023/Jul/08/2.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از دانشکده طب سنتی، این جشنواره به همت معاونت آموزشی دانشکده با همکاری دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران برگزار شد.
از محورهای اصلی برگزاری جشنواره مذکور می توان به ایجاد فضای پر شور و نشاط بیشتر در محیط دانشکده، توجه به تغذیه سالم، الگوی صحیح مصرف در به کار گیری مواد اولیه کم هزینه و... اشاره کرد.
در جشنواره مذکور غذاهای ارایه شده شرکت کنندگان توسط داوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و درنهایت از بین شرکت کنندگان بهترین غذاها انتخاب شدند.
طبق نظر داوران در این جشنواره دکتر هما حاجی مهدی پور رتبه اول، فرشید صیدی رتبه دوم و محبوبه سادات فاطمی نسب رتبه سوم را از آن خود کردند.
براساس این گزارش به تمامی شرکت کنندگان هدیهای از سوی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران اهدا شد و به نفرات اول تا سوم نیز جوایز ویژهای اهدا شد.
نخستین جشنواره غذای سالم با حضور دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه- دکترمژگان تن ساز رییس دانشکده ، دکتر روشنک مکبری نژاد رییس انجمن علمی طب ایرانی، دکتر مصدق استاد پیشکسوت دانشکده، معاونان آموزشی و پژوهشی دانشکده، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان برگزار شد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع