• تاریخ انتشار : 1402/08/07 - 09:44
تا 10 آبان ماه،

فرصت ارسال مقالات به رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت تمدید شد

فرصت ارسال مقالات به رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت که به همت مرکز ملی فضای مجازی 24 آبان ماه برگزار می‌شود، تا 10 آبان ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت به همت مرکز ملی فضای مجازی، 24 آبان‌ماه در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.

دستیار هوشمند خودمراقبتی، تشخیص تداخلات دارویی با استفاده از هوش مصنوعی و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی از محورهای این رویداد است.

رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت همراه با انعقاد قرارداد با ایده و محصولات منتخب و تقدیر از برگزیدگان برگزار می‌شود.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی برگزار می‌شود
اولین کنگره بین‌المللی استفاده از هوش مصنوعی در علوم پزشکی 27 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.
دومین دوره مدارس هوش مصنوعی در علوم پزشکی برگزار می‌شود
دانشگاه علوم پزشکی هوشمند دومین دوره مدارس هوش مصنوعی را در پاییز امسال برگزار می‌کند.