اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/08/08 - 13:20
  • بازدید : 60
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر زالی تاکید کرد:

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در اجرای برنامه‌های فرهنگی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه در برگزاری برنامه‌های فرهنگی گفت: نهاد می‌تواند با تعامل بیشتر با دانشجویان زمینه‌ بهره‌مندی طیف بیشتری از دانشجویان از این برنامه‌ها را فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در نشست هیئت رییسه دانشگاه که به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، دکتر علیرضا زالی با اشاره به تاریخچه‌ تاسیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به نقش مهم این نهاد در دانشگاه اشاره کرد.

رییس دانشگاه اظهار کرد: گرچه شکل گیری این نهاد در ابتدا با هدف حرکت به سمت وحدت حوزه و دانشگاه صورت گرفت، اما بعدا وظایف متعددی برعهده نهاد گذاشته شد.

 

دکتر زالی با اشاره به جایگاه مهم نهاد و حضور آن در شوراهای اصلی دانشگاه گفت: امروز نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در هیئت رییسه و بسیاری از شوراهای تاثیرگذار دانشگاه حضور و نقشی فعال و موثر دارد.

 

رییس دانشگاه مشارکت در امور فرهنگی را مهمترین وجه عملکردی این نهاد در سالهای اخیر برشمرد.

 

دکتر زالی مخاطب سنجی و جذب مخاطب را راهبرد مهمی برشمرد که باتوجه به تنوع و گستردگی مخاطبان در دانشگاه‌های علوم پزشکی، با روش‌های سنتی و قدیمی امکان‌پذیر نیست.

 

وی حفظ حرمت و کرامت بیماران و مراجعان، رعایت حدود شرعی و مواردی از این قبیل را از دغدغ‌ های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های علوم پزشکی عنوان کرد.

 

دکتر زالی با اشاره به وجود مخاطبان ناهمگن و متنوع در دانشگاه های علوم پزشکی خاطرنشان کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری باید با برنامه‌ریزی، ذائقه سنجی، نوآوری و ابتکار به نحوی عمل کند که ضمن شناسایی مخاطبان، برنامه‌ها در تناسب آنان و با بالاترین اثربخشی باشند.

 

رییس دانشگاه با بیان این که اساتید گروه بالینی با توجه به مشغله زیاد فرصت کافی برای مشارکت در برنامه های فرهنگی را ندارند، اجرای برنامه دانش افزایی اساتید توسط این نهاد را فرصت بسیار خوبی در این راستا عنوان کرد.

 

دکتر زالی برنامه دانش افزایی را بستر مناسبی برای استفاده از ظرفیت‌های تذهیبی برای اساتید برشمرد و پیشنهاد کرد که در این برنامه تحلیل‌های سیاسی روز، برنامه‌های نوآورانه، بحث‌های جذاب و مواردی از این قبیل گنجانده شود.

 

وی زنگ فرهنگ را برنامه‌ای نوآورانه و از دستاوردهای دانشگاه عنوان کرد و گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری می تواند در برگزاری این زنگ مشارکت موثری داشته باشد.

 

رییس دانشگاه بازنگری دروس معارف اسلامی را امری ضروری برشمرد و خاطرنشان کرد که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه دارای این ظرفیت است که به بازبینی کوریکولوم، درسنامه و برنامه‌های تدریس و مشی و روش‌های تدریس آن بپردازد.

 

گسترش کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه، ایجاد فقه پزشکی و رسیدن به استفتائات پزشکی، بسترسازی مناسب برای افزایش ارتباط حوزه و دانشگاه، گسترش قرآن پژوهی در دانشگاه، سلامت معنوی با نگاه آموزه‌های دینی برخی دیگر از موضوعات مطرح شده توسط دکتر زالی در این نشست بود.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تقدیر از گزارش عملکرد ارایه شده توسط حجت الاسلام والمسلمین خدیوی این گزارش را در تناسب با برنامه راهبردی دانشگاه برشمرد.

 

وی این برنامه را نوعی ریل گذاری در دانشگاه توصیف کرد و تاکید کرد که باید به گفتمان رایج در دانشگاه مبدل شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این نشست به ارایه گزارش عملکرد راهبردی این نهاد در سال تحصیلی گذشته پرداخت و در ادامه برنامه های مهم آتی نهاد را برای سال تحصیلی جاری تشریح کرد.

 

براساس این گزارش جلسه هیئت رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.


انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع



  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 148366
کلید واژه