با حضور رییس دانشگاه
کتاب تاریخچه جراحی اعصاب رونمایی شد
در مراسمی کتاب تاریخچه جراحی اعصاب که توسط دکتر سید محمود طباطبائی و همکاران تالیف شده است، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در مراسم رونمایی از کتاب تاریخچه جراحی اعصاب که در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد، خدمات ارزنده دکتر محمود طباطبائی در آموزش علوم پزشکی کشور را ستودنی دانست و قدردانی از مفاخر کشور و آرشیو خدمات ایشان را بخشی از میراث ملی کشور عنوان کرد.
وی افزود: به رشته تحریر درآوردن کتاب تاریخچه جراحی علوم اعصاب، تمرین شفاهی تاریخچه این علم در دوران معاصر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: کتاب ارزشمند تاریخچه جراحی اعصاب به هدف پاسداشت گوشهای از خدمات پیشکسوتان این حوزه به رشته تحریر درآمده است.
دکتر زالی در ادامه رونمایی از کتاب تاریخچه جراحی اعصاب را فرصتی مناسب برای انتقال تجربیات اساتید پیشکسوت به جوانان و دستیاران این رشته دانست.
وی با اشاره به خدمات اساتید نامآور رشته علوم اعصاب، ایجاد روشهای نوین جراحیهای علوم اعصاب را مدیون دانش این دانشمندان وطن دوست، اخلاقمدار و مردمی دانست.
دکتر زالی با بیان اینکه فارغالتحصیلان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در اقصی نقاط کشور خدمات بینظیری را به مردم ارایه میدهند، خاطرنشان کرد: بدون شک سخت کوشی دکتر طباطبائی در تربیت دانشجویان رشته جراحی اعصاب نقش بیبدیلی در ارتقای جایگاه علمی این دانش در کشور دارد.
مرکز جراحی اعصاب دانشگاه یکی از مهمترین مراکز ارجاعی بیماران از داخل و خارج کشور
وی با تاکید بر اینکه مرکز جراحی اعصاب دانشگاه یکی از مهمترین مراکز ارجاعی بیماران از داخل و خارج کشور است، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با افتخار جذب نفرات برتر بورد تخصصی و فوق تخصصی را در رشته جراحی مغز و اعصاب در کارنامه درخشان خود دارد.
رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: نسل جوان دانشگاه ممتازترین جراحان رشته جراحی مغز و اعصاب کشورند.
وی حضور دستیاران جوان در رشته جراحی اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را نشان دهنده حرکتی پویا و پرشتاب برای کسب افتخارات علمی بیشتر و ارایه خدمات درمانی باکیفیتتر به مردم عنوان کرد.
افزایش تعداد مقالات، نوآوری در درمان، استفاده از کاربرد هوش مصنوعی از جمله محورهای فعالیت بخش جراحی مغز و اعصاب به عنوان مرکزی ریفرال در کشور است که دکتر زالی به آن اشاره کرد.
وی بخش جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را یکی از ممتازترین بخشهای جراحی مغز و اعصاب کشور عنوان کرد و گفت: بزرگترین اساتید جراحی اعصاب کشور، دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
دکتر سید محمود طباطبائی استاد پیشکسوت دانشگاه نیز در مراسم رونمایی از کتاب تاریخچه جراحی اعصاب، ضمن مرور خاطرات دوران دستیاری و حرفهای خود در بیمارستان شهدای تجریش اظهار کرد: فعالیتی که ۶۰ سال پیش در خانواده جراحی اعصاب با کمترین امکانات آغاز کردیم، امروز به وزنه بزرگ علمی در کشور و دنیا تبدیل شده است و باید برای حفظ و ارتقای آن بکوشیم.
وی با تاکید بر اینکه در درگاه خداوند متعال هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به خلق وجود ندارد، اضافه کرد: بزرگترین اساتید و پزشکانی که در اقصی نقاط کشور در حال خدمت به مردمند دانشآموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.
این استاد پیشکسوت دانشگاه اخلاقمداری را رکن اصلی خدمت به مردم دانست و گفت: جامعه پزشکی باید اخلاق را سرلوحه کارهای خود قرار دهد.
وی با بیان این که ستون اصلی کسب موفقیت توجه به اصول اخلاقی است اضافه کرد: تضمین انسانیت وجدان کاری و اخلاقمداری است.
دکتر طباطبائی توصیه کرد: برای خدمت به مردم هر چه در توان دارید به کار ببندید و همواره وجدان کاری داشته باشید و بدانید که خداوند متعال ناظر بر اعمال ماست.
استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: خدمت به مردم بالاترین عبادت است بنابراین به این موضوع توجه داشته باشید که علم و دانش باید گرهای از مشکلات مردم باز کند، علم نافع باید به مردم نفع برساند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، آیین رونمایی از کتاب تاریخچه جراحی اعصاب به تالیف استاد سید محمود طباطبائی وهمکارانشان صبح امروز ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این مراسم که در بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد از تلاشهای دکتر طباطبائی و اساتید دانشگاه برای ارتقای جایگاه جراحی اعصاب قدردانی شد.
این مراسم با حضور دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه، دکتر سید پوژیا شجاعی رییس بیمارستان شهدای تجریش، اساتید پیشکسوت و جمعی از دستیاران جراحی اعصاب برگزار شد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق