اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/07/10 - 11:47
  • بازدید : 632
  • تعداد بازدید : 628
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به بهانه فرا رسیدن ماه مهر؛

آشنایی با دستاوردها و ظرفیت‌های دانشکده پرستاری و مامایی

رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به راهبردهای علمی و تحقیقاتی، دستاوردهای آموزشی و پژوهشی این دانشکده را معرفی کرد.

دکتر وحید زمان زاده در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید به اساتید فرهیخته، کارکنان و دانشجویان، نسبت به تحقق اهداف عالی دانشگاه در سنگر علم و دانش ابراز امیدواری کرد و گفت: دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه در رشته‌های مختلف پرستاری، مامایی، اتاق عمل، هوشبری و فوریت‌‎های پزشکی پذیرای دانشجویان است.

 

 

به گفته وی، از میان هزار و 285 دانشجوی گروه پرستاری و مامایی، هزار و 13 دانشجو در مقطع کارشناسی 217 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 54 دانشجو در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند و در تمامی رشته مقطع‌ها دانشجوی بین‌الملل نیز پذیرش می‌شود.

 

 

دکتر زمان‌زاده این ظرفیت را مرهون تلاش‌های 54 نفر از اعضای هیئت علمی و اساتید بزرگوار دانست و افزود: اساتید بزرگوار در قالب گروه‌های پرستاری داخلی و جراحی، پرستاری سلامت جامعه، مدیریت و روان پرستاری، مامایی، اتاق عمل و هوشبری به تربیت دانشجو می‌پردازند.

 

 

وی با اشاره به اینکه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از قطب‌‎های آموزش پرستاری و مامایی در کشور است که مسئولیت‌های چشمگیر آموزشی و پژوهشی را بر عهده دارد، اظهار کرد: این دانشکده در مجامع مختلف پژوهشی دستاوردهای خوبی داشته است و با تکیه بر توانمندی اعضای هیئت علمی با سابقه از جمله دانشکده‌های تراز اول در عرصه آموزشی در کشور محسوب می‌‎شود.

 

 

دکتر زمان‌زاده تصریح کرد: دانشجویان متقاضی این رشته‌ها در زمینه آموزش نظری و بالینی در مراکز بهداشتی و درمانی، مطابق با کریکولوم آموزشی مهارت‌های لازم را کسب می‌کنند. ارتقای آموزش بالینی منطبق با مدل نوین آموزشی با نظارت اساتید و اعضای هیئت علمی و ساماندهی برنامه اتندینگ پرستاری به منظور بهبود اثربخشی فرآیند آموزشی در دستور کار است.

 

 

رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه عنوان کرد: فضای فیزیکی این دانشکده با دانشکده داروسازی مشترک است. آزمایشگاه‌های مهارتی مجهزی در دانشکده پرستاری در دسترس دانشجویان قرار دارد.

 

 

دکتر زمان‌زاده در خصوص طرح‌های پژوهشی دانشجویان دانشکده گفت: رویکرد دانشکده بر طرح‌های اثرگذار و کاربردی پژوهشی تمرکز دارد تا راه‌حلی برای مشکلات جامعه باشد. راهبرد اعضای هیئت علمی در مقاطع کارشناسی ارشد پرستاری، کارشناسی ارشد مامایی، دکترای بهداشت باروری و دکترای پرستار، تعریف پروژه‌ها و پایان‌نامه‌هایی است که خروجی آن مقلات علمی یا محصول باشد.

 

 

وی ادامه داد: در کشور نیاز به دانش‌آموختگان رشته پرستاری همچنان وجود دارد. در گروه مامایی نیز با توجه به اجرایی شدن طرح جوانی جمعیت در برخی مناطق نیاز شدیدی گزارش شده است. رشته فوریت پزشکی، هوشبری و اتاق عمل نیز بازار کار بسیار خوبی را در کشور دارند.

 

 

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 132259

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

آشنایی با دستاوردها و ظرفیت‌های دانشکده آموزش پزشکی
به بهانه فرا رسیدن ماه مهر
آشنایی با دستاوردها و ظرفیت‌های دانشکده آموزش پزشکی
رییس دانشکده آموزش پزشکی و فناوری های یادگیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به راهبردهای علمی و آموزشی، دستاوردهای ملی و بین‌المللی این دانشکده را معرفی کرد.
آشنایی با دستاوردها و ظرفیت‌های دانشکده بهداشت و ایمنی
به بهانه فرا رسیدن ماه مهر
آشنایی با دستاوردها و ظرفیت‌های دانشکده بهداشت و ایمنی
رییس دانشکده بهداشت و ایمنی علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تبریک شروع سال تحصیلی گفت: دانشکده بهداشت و ایمنی با سابقه بیش از نیم قرن فعالیت به عنوان قطب منحصر به فرد بهداشت و ایمنی در کشور و حتی منطقه شناخته شده است.