• تاریخ انتشار : 1402/09/27 - 10:11

اجرای طرح جهادی غربالگری شنوایی کودکان کار توسط دانشجویان دانشکده توانبخشی

طرح جهادی غربالگری شنوایی کودکان کار دبستانی منطقه 12 توسط دانشجویان دانشکده توانبخشی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده توانبخشی، این طرح توسط دانشجویان کارشناسی شنوایی شناسی و به سرپرستی دکتر فاطمه حیدری عضو هیئت علمی دانشکده در قالب کارآموزی ارزیابی کودکان انجام شد.

این اقدام جهادی همزمان با ایام شهادت بانوی دوعالم حضرت زهرا(س) و در راستای آموزش پاسخگو و جامعه نگر به دانشجویان صورت گرفت.

در این برنامه دانشجویان دانشکده به غربالگری و ارزیابی شنوایی 120 نفر از کودکان مدارس ابتدایی پسرانه و دخترانه کودکان کار منطقه ۱۲ تهران پرداختند.

براساس این گزارش برنامه مذکور که در آذرماه انجام شد، دومین حرکت جهادی گروه شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی در سال تحصیلی جاری است و اولین برنامه جهادی در دبستان الهیار ترکمن روستای همه سین سرخه حصار در آبان ماه برگزار شده بود.

کدخبرنگار:7700 س.ع

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.