• تاریخ انتشار : 1403/02/02 - 14:39

ارایه خدمات بهداشتی درمانی به روستاییان همسین در هفته سلامت

همزمان با هفته سلامت خدمات بهداشتی درمانی به اهالی روستای همسین، ترکمن ده و هاجر آباد ارایه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مرکز بهداشت شرق، همزمن با اولین روز هفته سلامت، تیم مرکز بهداشت شرق تهران به سرپرستی دکتر امیر علی فریدونفر ضمن دهگردشی به ارایه خدمات به تمام اهالی این روستا پرداختند.

دکتر فریدونفر در حاشیه این برنامه گفت: هدف ما ارایه خدمات بهداشتی به تمام ساکنان مناطق شرق تهران حتی دورترین مناطق تحت پوشش است.

به گفته وی در قالب این برنامه ضمن معرفی پایگاه سلامت و کارشناس مستقر در روستا به اهالی منطقه؛  خدمات بهداشتی به صورت مستقیم و بدون واسطه به مردم روستا ارایه شد.

دکتر فریدونفر یادآور شد:  در این دهگردشی سلامت، همکاران پرتلاش مرکز بهداشت شرق، جلوه هایی زیبا از ایثار و ازخودگذشتگی در راه سلامتی جامعه را به نمایش گذاشتند.

براساس این گزارش تیم مذکور متشکل از کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای ، بهداشت خانواده ، پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر و غیر واگیر ، دارویی ، آزمایشگاه ، سلامت روان و تغذیه ، کاهش اثرات بلایا ، مدارس ، آموزش و ارتقای سلامت و دهان و دندان  بودند.

در این برنامه که طبق هماهنگی قبلی انجام شده با دهداری و بخش داری این روستا برگزار شد ،  دکتر امیر علی فریدونفر رییس مرکز بهداشت شرق و دکتر مجید طاهری معاون مرکز  به همراه کارشناسان در تمامی مناطق روستا حضور یافته و خدمات لازم را ارایه کردند.

حضور کارشناسان در مدرسه و معاینه دانش آموزان و ارایه آموزشهای لازم، دهگردشی و مراجعه به درب منازل روستاییان ، بازدید از امکنه توزیع مواد غذایی و کارگاهی و ارایه خدمات بهداشتی بخشی از اقدامات این گروه در روستای مذکور بود.

غربالگری دیابت و فشارخون ، ویزیت سالمندان ناتوان در منزل به همراه توزیع دارو ، مراقبت زنان باردار ، شناسایی موارد جدید مبتلا به دیابت و سل  ارجاع بیماران و ... از دیگر خدمات ارایه شده در این برنامه بود.