• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 11:33

ارتقای رتبه علمی 129 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در یکسال گذشته

مدیر مرکز امور هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از ارتقای 129 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه از مردادماه 1402 تاکنون خبر داد.

دکتر نادر ممتازمنش در گفت وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ،با اشاره به تسریع روند ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه در چند سال اخیر گفت: در یکسال گذشته از مردادماه 1402 تا پایان مرداد 1403، 10 جلسه هیئت ممیزه با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شده است.

به گفته دکتر ممتازمنش در این جلسات پس از بررسی پرونده های مطرح شده توسط اعضای هیئت ممیزه با ارتقای رتبه 129 نفر از اساتید دانشگاه موافقت شد که 44 نفر از آنان به رتبه استادی و 85 نفر نیز به رتبه علمی دانشیاری ارتقا یافتند.

مدیر مرکز امور هیئت علمی دانشگاه در خصوص تعداد اساتید ارتقا یافته به تفکیک هر دانشکده گفت: از نظر آماری بیشترین تعداد ارتقای اساتید به دانشکده پزشکی با 98 ارتقا اختصاص دارد.

وی در ادامه به ارتقای پنج نفر از دانشکده‌ دندانپزشکی، شش نفر از دانشکده پرستاری، چهار نفر از دانشکده بهداشت و ایمنی، چهار نفر از دانشکده پیراپزشکی، دو نفر از دانشکده فناوری‌های نوین، دو نفر از دانشکده طب سنتی، یک نفر از دانشکده تغذیه، یک نفر از دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری و یک نفر از دانشکده داروسازی اشاره کرد.

به گفته دکتر ممتازمنش از انستیتو تغذیه، پژوهشکده غدد، پژوهشکده گوارش، پژوهشکده کودکان و ستاد معاونت پژوهشی نیز هر کدام یک نفر ارتقا یافتند.

ارتقای 83 نفر از اساتید در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه

مدیر مرکز امور هیئت علمی دانشگاه یادآور شد که 83 نفر از اساتید ارتقا یافته ذکر شده در مراکز درمانی و بیمارستان‌های دانشگاه مشغول ارایه خدمت هستند.

وی ادامه داد: از 83 عضو هیئت علمی ارتقا یافته در مراکز درمانی دانشگاه، 19 نفر از بیمارستان امام حسین(ع)، 15 نفر از بیمارستان شهدای تجریش، هشت نفر از  بیمارستان کودکان مفید، هشت نفر از بیمارستان مسیح دانشوری، هشت نفر از بیمارستان لبافی نژاد، هفت نفر از بیمارستان لقمان حکیم، از بیمارستان‌های شهیدمدرس و مهدیه و طالقانی هر کدام پنج نفر، دو نفر از بیمارستان طرفه و یک نفر از بیمارستان اختر هستند.