افتتاح اولین مرکز سطح 2 درمان ناباروری در یکی از شهرستان های پایتخت
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم راه اندازی اولین مرکز درمان ناباروری سطح 2 در شهرستان ورامین به عنوان اولین مرکز سطح 2 در یکی از شهرستان های استان تهران، اظهار کرد: 70 تا 80 درصد خدمات مورد نیاز ناباروری در مراکز سطح 2 ارایه می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم راه اندازی اولین مرکز درمان ناباروری سطح 2 در شهرستان ورامین به عنوان اولین مرکز سطح 2 در یکی از شهرستان های استان تهران، اظهار کرد: 70 تا 80 درصد خدمات مورد نیاز ناباروری در مراکز سطح 2 ارایه می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در راستای اجرای مصوبه حمایت از جوانی جمعیت و خانواده، مرکز درمان ناباروری سطح 2 در شهرستان ورامین، به عنوان اولین مرکز درمان سطح 2 در شهرستان های استان تهران با حضور دکتر علیرضا زالی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر حسین نوش آبادی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه، دکتر شهرزاد زاده مدرس رییس بیمارستان مهدیه، دکتر بابک بختیاری رییس شبکه بهداشت ورامین، دکتر سید محمد طباطبایی رییس شبکه بهداشت قرچک رییس بیمارستان مهدیه و جمعی از خیرین افتتاح شد.
دکتر علیرضا زالی در حاشیه افتتاح این مرکز ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع)، از راه اندازی یکی از مراکز مهم در جریان تحقق قانون مترقی مصوب مجلس مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهرستان ورامین به عنوان اولین مرکز سطح 2 درمان ناباروری در شهرستان های استان تهران ابراز خرسندی کرد.
وی در ادامه حلقه مفقوده درمان زوجین نابارور را همین مراکز سطح 2 دانست و ادامه داد: زنجیره ارایه خدمات درمانی سطوح متفاوتی دارد، در استان ها زوجین یا به مرکز سطح یک که بضاعت لازم برای ارایه خدمات مورد نیاز آن ها را ندارند، مراجعه یا به صورت مستقل از مراکز سطح سه خدمت دریافت می کنند. بنابراین راه اندازی و گسترش مراکز درمان ناباروری سطح 2 اقدامی استراتژیک است.
رییس دانشگاه از امکان ارایه 70 تا 80 درصد خدمات مورد نیاز ناباروری در مراکز سطح 2 خبر داد و افزود: خوشبختانه بیمارستان مهدیه به عنوان یکی از بیمارستان های ارجاعی و قطب ناباروری در استان تهران، که مرکز درمانی ناباروری سطح سه محسوب می شود، به صورت پشتیبان به مرکز ورامین خدمت رسانی می کند تا ضمن تضمین کیفیت بالای ارایه خدمات، این زنجیره به هم پیوسته درمان ناباوری تکمیل شود.
به گفته وی، تمامی مسئولان در ستاد دانشگاه، روسای شبکه های بهداشت و درمان قرچک و ورامین، ائمه جمعه و خیرین تلاش کردند تا تجهیزات این مرکز منطبق بر استانداردهای نوین این حوزه فراهم شود و تمام ویژگی های مورد تایید وزارت بهداشت را نیز داشته باشد.
وی ادامه داد: دکتر نوش آبادی نماینده پرتلاش مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی نیز در راستای اجرای مصوبه حمایت از جوانی جمعیت و خانواده با تلاش فراوان در تحقق این موضوع ما را همراهی کردند.
دکتر زالی تصریح کرد: از زمان ابلاغ این مصوبه به دانشگاه و تشکیل ستاد مربوطه، یکی از مهمترین مباحثی که هدفگذاری و به همت معاونت درمان دانشگاه تعیین تکلیف شد، نیازسنجی برای راه اندازی مرکز درمان ناباروری سطح 2 بود. البته اولویت حوزه درمان دانشگاه، تکمیل این زنجیره و راه اندازی این مراکز در سایر شهرستان ها در آینده نزدیک است.
وی در خصوص ارایه خدمات ارزان و با کیفیت در حوزه درمان ناباروری، عنوان کرد: قانونگذاران، مسئولان وزارت بهداشت، نمایندگان محترم مجلس و همکاران در صحن مجلس پیگیر ارایه تسهیلات ارزان و با کفایت لازم، به ویژه برای افراد علاقهمند به فرزندآوری و در گروه سنی و اجتماعی مناسب فرزندآوری، هستند.
رییس دانشگاه در ادامه با اشاره به مصوبه اخیر شورای عالی بیمه، سازمان های بیمه گر را مکلف به پوشش هزینه ای حداکثری از طرح حمایت از جوانی جمعیت و خانواده دانست و افزود: در خصوص ارایه خدمات در مرکز ورامین که به عنوان اولین مرکز درمان ناباروری سطح 2 در شهرستان های تهران افتتاح شد، آمادگی لازم در ستاد دانشگاه برای مذاکره با بیمه سلامت به منظور کاهش حداکثری فرانشیز این خدمات وجود دارد.
وی در پایان از فرماندار و امام جمعه شهرستان ورامین، مسئولان و خیرین که در تحقق برنامه های عمرانی و بهداشتی این شهرستان تلاش کردند، تشکر کرد.
دکتر رضا زندی با تاکید بر اینکه بالغ بر 80 درصد خدمات ناباروری در مراکز سطح 2 ارایه می شود، گفت: حدود 20 درصد مابقی این خدمات به مراکز سطوح سه درمان ناباروری مرتبط است که راه اندازی مراکز سطح 2 مراجعه افراد به مرکز استان تهران را به طرز چشمگیری کاهش می دهد.
همچنین دراین مراسم کلینیک دندانپزشکی بیمارستان شهید مفتح ورامین نیز افتتاح شد.
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق