• تاریخ انتشار : 1403/02/04 - 15:15
با حضور رییس دانشگاه صورت گرفت

افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی در فیروزکوه

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز تصویربرداری بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه و مرکز سراج این شهرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در چهارمین روز از هفته سلامت مرکز تصویربرداری بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه و مرکز سراج شهرستان فیروزکوه را افتتاح و روند خدمت رسانی در پایگاه سلامت آل‌یاسین را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سفر یکروزه به شهرستان فیروزکوه، بخش تصویربرداری بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه شامل رادیولوژی، ماموگرافی، سونوگرافی، پانورکس و سنجش تراکم استخوان این بیمارستان را افتتاح کرد.

وی با بیان اینکه مجموعه سی‌تی‌اسکن این بیمارستان سال گذشته افتتاح و به بهرداری رسید، اظهار کرد: با هدف تکمیل و ارایه خدمات باکیفیت‌تر، بخش تصویربرداری این بیمارستان تجهیز و به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه روند تکمیل بخش تصویربرداری بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه حدود یکسال و‌نیم زمان برد، گفت: این مرکز با تجهیزات کامل تصویربرداری و‌استانداردهای لازم خدمت رسانی به مردم را در دستور کار دارد.

رییس دانشگاه به نقش تصویربرداری در تشخیص صحیح بیمار‌ها اشاره کرد و افزود: این مرکز به دستگاه‌های نوین را‌دیولوژی با دقت بالا و‌کم‌تر شدن خطرات اشعه مجهز شده است.

وی از ایجاد سازوکاری در شهرستان با هدف جذب نیروی متخصص خصوصا در زمینه پزشکی خبر داد.

دکتر زالی در ادامه با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان از تلاش‌های پرسنل قدرانی کرد و ضمن عیادت از بیماران بستری در بخش اورژانس از نزدیک در جریان روند ارایه خدمت‌رسانی قرار گرفت.

بازدید از پایگاه خدمات سلامت آل‌یاسین بخش دیگری از سفر یکروزه رییس دانشگاه به فیروزکوه را به خود اختصاص داد.

افتتاح ششمین مرکز سراج دانشگاه

در ادامه دکتر زالی ششمین مرکز سلامت روانی اجتماعی سراج در شهرستان فیروزکوه را نیز افتتاح کرد.

در چهارمین روز از هفته ملی سلامت مرکز تصویربرداری بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه و مرکز سلامت روانی اجتماعی جامعه سراج در شهرستان فیروزکوه با حضور رییس دانشگاه و جمعی از مسئولان به بهره‌برداری رسید.

مراکز تخصصی سراج با حضور روانپزشک، کاردرمانگر، روانشناس، مددکار اجتماعی و پزشک عمومی به ارائه خدمات تخصصی رایگان در زمینه درمان دارویی، روانشناختی و حمایت‌های اجتماعی موثر بر بهبود اختلالات روانپزشکی می‌پردازند.

کدخبرنگار: 7703م.ر