• تاریخ انتشار : 1402/12/27 - 20:09

انتصاب سرپرست بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک

سرپرست شبکه بهداشت و درمان قرچک در حکمی دکتر مهدی رجب ترقی را به عنوان سرپرست بیمارستان برکت شهیدستاری قرچک منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن این حکم به شرح زیر است.

برادر گرامی جناب آقای دکتر مهدی رجب ترقی

متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)

با سلام و احترام

پذیرش مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمت به هم میهنان عزیزمان، موجب سرافرازی و افتخار برای تمام متخصصان این مرز و بوم است.

با توجه به تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمندتان و با عنایت به هماهنگی انجام شده با معاونت محترم درمان دانشگاه و مدیریت محترم حراست دانشگاه به موجب این ابلاغ جنابعالی به عنوان سرپرست بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک منصوب می گردید تا با عنایت حضرت حق تعالی و در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) برابر مقررات و رعایت موازین شرعی و اخلاقی تحت نظر مسئولان مربوطه انجام وظیفه نمایید.

نظارت بر اجرای کامل و دقیق برنامه ها ارتقای اعتبار بخشی بیمارستان، بهبود خدمات اورژانس، افزایش رضایتمندی بیماران، توجه به رفاه پزشکان، پرستاران و کلیه پرسنل و بالا بردن بهره وری بیمارستان مورد امتنان می‌باشد.

امید است با اتکال به ذات اقدس باریتعالی در پیشبرد برنامه های ابلاغی و اجرایی با رعایت اصل استفاده از خرد جمعی همکاران موفق و موید باشید.

دکتر عباس افشار

سرپرست شبکه بهداشت و درمان قرچک