• تاریخ انتشار : 1402/12/28 - 11:52

انجام بیش از 17 هزار بازدید بهداشتی توسط بازرسان دانشگاه

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت از انجام 17 هزار و 689 بازدید در مناطق تحت پوشش دانشگاه تا 26 اسفند ماه 1402 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت، مهندس مجید تاجیک رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت ضمن بیان این مطلب گفت: از ابتدای آغاز طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تا 26 اسفند ماه 17 هزار و 689مورد بازدید انجام شده است.

وی افزود: این بازرسی ها از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراکز و اماکن حساس، اماکن بین راهی، اماکن اقامتی، مساجد، سامانه های آبرسانی و مراکز عرضه قلیان انجام شده است.

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت خاطرنشان کرد: در این راستا توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه به منظور نظارت وکنترل بر مواد غذایی عرضه شده با استفاده  از تجهیزات پرتابل شش هزار و 940 مورد سنجش و  56 مورد نمونه برداری از مواد غذایی صورت گرفت و شش هزار و 85 کیلوگرم مواد غذایی به علت غیر بهداشتی بودن از چرخه مصرف خارج شد.

به گفته وی در این بازدیدها 154 واحد صنفی متخلف از قوانین ومقررات بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و 82 مورد آنها  نیز پلمب شدند.

مهندس تاجیک  همچنین از کنترل کیفی آب آشامیدنی خبر داد و گفت: در بازرسی‌های بهداشت محیط  پنج هزار و 194 مورد کلرسنجی و 309 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و استخر شنا صورت گرفته است.

براساس این گزارش طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان  از 15 اسفندماه 1402  شروع شده و تا 25 فروردین سال1403ادامه دارد.