اخبار

  • تاریخ انتشار : 1404/01/24 - 12:16
  • بازدید : 809
  • تعداد بازدید : 736
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

اولین نشست هیئت امنای سال 1404 برگزار شد

اولین نشست هیئت امنای سال 1404 دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تمرکز بر بررسی مباحث بودجه و ارایه گزارشی از خدمات معاونت‌های مختلف دانشگاه برگزار شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در نشست هیئت امنای دانشگاه که امروز یکشنبه 24 فروردین‌ماه با حضور دبیر هیئت‌های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب و قائم مقام رییس ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، اعضای هیئت‌امنای دانشگاه‌ و اعضای هیئت رییسه برگزار شد، مهمترین دستاوردهای دانشگاه در سال 1403 ارایه و مباحث بودجه‌ای دانشگاه در سال جاری مورد بررسی قرار گرفت.  

 

دکتر ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت‌های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت در این جلسه پذیرش مسئولیت در تصدی ریاست دانشگاه را به دکتر قیداری تبریک گفت و موفقیت و توفیق در وظایف محوله را برای وی آرزو کرد.

 

دکتر گلمکانی همچنین زحمات دکتر علیرضا  زالی خصوصا در پاندمی کرونا را ستودنی توصیف کرد و سلامت و موفقیت را برای وی خواستار شد.

 

دبیر هیئت‌های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت اظهار کرد: بخش عمده‌ای از خدمات بهداشتی و درمانی استان تهران به همت خدمات خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام می‌شود.

 

دکتر گلمکانی محور برگزاری این جلسه را گزارش بودجه سال آتی و حسابرسی بودجه سال قبل عنوان کرد.

 

دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو هیئت امنای دانشگاه و مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب و قائم مقام رییس ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست اعضای هیئت امنای دانشگاه ضمن تبریک سال جدید، آسیب‌شناسی مناسب برای ارایه خدمات باکیفیت به مردم را ضروری عنوان کرد.

 

 

وی در ادامه از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا زالی قدردانی کرد و تلاش‌های شبانه‌روزی وی در کنترل بحران کرونای استان تهران را یادآور شد.

 

وی با بیان اینکه برای آسیب‌شناسی و رفع چالش‌ها باید موضوعات در سطوح مختلف درون دانشگاهی، وزارت بهداشت و هیئت امنا دسته‌بندی و مطرح شود اضافه کرد: حوزه بهداشت و درمان، حوزه‌ای حیاتی و با حساسیت بالاست، چرا که فشار و ایجاد هر خللی در این حوزه مستقیما بر مردم است.

 

همسان‌سازی دریافتی‌ها از موضوعات مورد تاکید دکتر مخبر در این نشست بود.

 

وی اضافه کرد: باید برای مولد سازی، شناسایی دارایی‌های غیرمولد، نیازها، ضرورت ایجاد، نوسازی و یا بازسازی برخی بخش‌های بهداشتی و درمانی حساسیت و وقت کافی اختصاص داد.

 

دکتر مخبر درباره استفاده از ظرفیت خیرین، اجرای طرح استفاده از دارایی‌ها‌، بازسازی و نوسازی بخش‌های مختلف دانشگاهی مواردی را مطرح کرد.

 

در ادامه پیشنهادها ارایه و جلسه به صورت رسمی وارد دستور کار شد.

 

دکتر محمداسماعیل قیداری رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست ضمن تبریک سال جدید به اعضای هیئت امنا، بار دیگر به نمایندگی از مجموعه دانشگاه از زحمات دکتر علیرضا زالی قدردانی و برای وی آروزی سلامت و شادکامی کرد.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به لحاظ وسعت گسترده جغرافیایی و جمعیت تحت پوشش یکی از بزرگترین دانشگاه‌های کشور است اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با افتخار خدمات بهداشتی و درمانی باکیفیتی را به جمعیتی نزدیک به شش میلیون نفر در استان تهران ارایه می‌دهد.

 

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با حضور بیش از 1700 عضو هیئت علمی ارایه خدمات آموزشی به  14 هزار دانشجو (ایرانی) را در دستور کار دارد.

 

وی به دستاورهای دانشگاه در در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: کسب جایگاه اول دانشجویان در رقابت‌های کشوری با دریافت پنج مدال طلا، دو نقره و 9 برنز برای دانشگاه مایه افتخار است.

 

کسب بیشترین میزان اعتبار در دور دوم اعتبار بخشی موسسه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی و دریافت عنوان برتر در جشنواره آموزشی شهیدمطهری وزارت بهداشت از دیگر مواردی بود که رییس دانشگاه به آن اشاره کرد.

 

دکتر قیداری از ارتقای روند کسب رتبه‌های پنج درصد  و 10 درصد دستیاران دانشگاه در آزمون‌های بورد تخصصی سال 98 تا 1403 خبر داد.

 

رییس دانشگاه در ادامه به برخی چالش‌های دانشگاه درحوزه‌های مختلف اشاره کرد و تامین منابع، اصلاح واقعی تعرفه‌های خدمات سلامت محور و اصلاح برخی قوانین و مقررات تمام وقتی به سمت رشته‌های مورد نیاز را راهکار مناسبی برای رفع این چالش‌ها عنوان کرد.

 

تامین منابع و جذب نیروی انسانی در پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی و همچنین اختصاص ردیف‌های مستقل پژوهشی برای جذب نیروی نخبه پژوهشی و همچنین بازگرداندن استقلال پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی مستقل بخش دیگری از سخنان دکتر قیداری را به خود اختصاص داد.

 

وی در ادامه به دستاوردهای معاونت بین‌الملل دانشگاه در سالی که گذشت اشاره کرد و ادامه داد: افزایش پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی، کسب درآمد ارزی، عملیاتی شدن تفاهم‌نامه با تاجیکستان، مجارستان و لهستان، تسهیل فرآیند کنسولی و اقامتی دانشجویان غیر ایرانی، اخذ گرنت برای دوره‌های کوتاه مدت و ورود نظام‌های جدید رتبه بندی و اعتبار بخشی بین‌المللی  و حفظ و ارتقای آن بخشی از این دستاورهاست.

 

ارایه گزارشی از دستاورهای 1403 معاونت غذا و دارو بخش دیگری از مواردی بود که رییس دانشگاه به آن اشاره کرد و از کسب رتبه برتر ارزیابی عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه برای سومین سال متوالی خبر داد.

 

دکتر قیداری با اشاره به کسب رتبه برتر کشوری در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در اولین همایش مدیران متناظر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و تجهیز آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو به دستگاه‌های جدید آنالیز به عنوان دستاورهای معاونت غذا و داروی دانشگاه، ضرورت برنامه‌ریزی برای رفع چالش‌های این حوزه را خواستار شد.

 

وی در ادامه از راه‌اندازی واحدهای جدید در حوزه بهداشت در سال 1403 خبر داد و خاطرنشان کرد: چهار مرکز سراج، دو خانه مشارکت، شش پایگاه سلامت و چهار مرکز خدمات جامع سلامت از جمله دستاوردهای سال گذشته معاونت بهداشت است.

 

جذب کمک‌های خیرین و افزایش مشارکت اجتماعی، راه‌اندازی اپلیکیشن کلینیک خودمراقبتی و ارایه بیش از 30 میلیون خدمت در جمعیتی بالغ بر چهار و نیم میلیون نفر از دستاوردهای ارزشمند حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

 

 

وی به کاهش سه درصدی جراحی‌های سزارین در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه در سالی که گذشت اشاره کرد و گفت: افتتاح و راه‌اندازی مرکز بازسازی و احیای تجهیزات پزشکی و تسهیل در خدمت‌رسانی به بیماران خاص با ایجاد ایستگاه‌های خدمت‌رسان در برخی از داروخانه‌های تحت پوشش دانشگاه از جمله دستاوردهای حوزه درمان دانشگاه است.

 

رییس دانشگاه در ادامه گزارشی از اقدامات معاونت دانشجویی و فرهنگی ارایه داد و افزود: کسب 10 رتبه نمونه کشوری در جشنواره‌های علمی، کسب عناوین برتر مختلف کشوری در المپیادهای ورزشی، افزایش 100درصدی پهنای باند فیبر نوری خوابگاه‌ها و اجاره خوابگاه‌های متاهلی با ظرفیت 20 خانواده و راه‌اندازی خوابگاه‌های مجردی با ظرفیت 80 نفر از فعالیت‌های معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه است.

 

بررسی چالش‌های و ارایه راهکار برای حل آن در حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی بخش دیگری از گزارش رییس دانشگاه را به خود اختصاص داد.

 

وی در ادامه عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سال 1403 را مورد بررسی قرار داد و  ایجاد مرکز تجمیع احکام برای صدور احکام پرسنلی به صورت متمرکز و یکپارچه، احداث و تجهیز 50 واحد بهداشتی، ارتقای سامانه HIM، شروع فاز اجرایی مقاوم سازی و اصلاح زیرساخت‌های آتش‌نشانی و حامل‌های انرژی بیمارستان‌های فرسوده را از جمله اقدامات این معاونت دانست.

 

 

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نشست هیئت امنای دانشگاه 24 فروردین‌ماه 1404 در سالن شهیدبهشتی و با حضور دکتر علی القاصی‌مهر رییس دادگستری استان تهران، نماینده سازمان برنامه و بودجه، اعضای هیئت امنا، اعضای هیئت رییسه، دکترعلی‌اکبر ولایتی، دکتر ناصر سیم‌فروش و دکتر ایرج فاضل برگزار شد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق 

 

  

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 154349
کلید واژه