• تاریخ انتشار : 1402/09/19 - 11:27

بازدید رییس دانشگاه از روند اجرای پویش ملی سلامت در دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از روند اجرای پویش ملی سلامت در ستاد دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه امروز یکشنبه 19 آذرماه به همراه تعدادی از مدیران و مسئولان دانشگاه از نزدیک روند اجرای پویش ملی سلامت در دانشگاه را مورد بازدید قرار داد.

دکتر زالی در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش همکاران بهداشتی دانشگاه در راستای غربالگری قند و فشارخون تاکید کرد: تشخیص زودهنگام و درمان به موقع دیابت و فشارخون بالا باعث جلوگیری از عوارض ناشی از بیماریهای مذکور و ارتقای کیفیت زندگی افراد می شود.

وی با توجه به اهمیت پیشگیری از ابتلا به دیابت و پرفشاری خون به نقش موثر حوزه بهداشت در شناسایی، غربالگری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های مذکور اشاره کرد و تلاش آنان را ستود.

براساس این گزارش پویش ملی سلامت با هدف سنجش دیابت و فشارخون بالا در جمعیت بالای 18 سال کشور از20  آبان ماه آغاز شده و تا 15 دیماه 1402 ادامه دارد.

در این راستا دو تیم غربالگری متشکل از کارشناسان مرکز بهداشت درکه از 18 آذرماه به مدت یک هفته در ساختمان‌های ستاد دانشگاه مستقر شده و در حال ارایه خدمات غربالگری قند و فشارخون به همکاران  و مراجعان هستند.

رحیم قلی‌زاده مسئول مرکز بهداشت درکه در این خصوص گفت: همگام با آغاز این پویش، اقدامات غربالگری را آغاز کردیم و  پس ازهماهنگی تیم های غربالگری در سازمانها و ادارات مختلف تحت پوشش (نظیر فرمانداری شمیرانات، شهرداری ناحیه 2 ، ستاد دانشگاه، دانشکده‌ها، مراکز خرید، شرکتهای بالای 50 نفر و ...)  مستقر شده و به پایش کارکنان پرداختند.

وی با اشاره به این که غرفه‌های مذکور به مدت یک هفته در ساختمان های ستاد دانشگاه مستقر خواهند بود یادآور شد تعداد بسیاری از همکاران و مسئولان دانشگاه با شرکت در این غربالگری به این پویش ملی پیوستند.

به گفته وی تاکنون حدود 1000 نفر توسط کارشناسان این مرکز بهداشت، غربالگری شده اند که حدود 70 نفر مشکوک به فشارخون بالا و 25 نفر نیز مشکوک به دیابت بودند که برای رسیدگی و پیگیری بیشتر به پزشک ارجاع داده شدند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.