• تاریخ انتشار : 1403/06/29 - 19:24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاونان درمان و توسعه دانشگاه از روند ارایه خدمات درمانی به مجروحان حادثه تروریستی لبنان

معاونان درمان و توسعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه قائم مقام معاونت درمان و تعدادی از مدیران حوزه درمان از روند ارایه خدمات درمانی به مجروحان حادثه تروریستی لبنان در بیمارستان های تابعه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، امروز پنجشنبه ۲۹ شهریورماه دکتر رضا زندی به همراه دکتر خدادوست،دکتر فضل هاشمی و تعدادی از مدیران حوزه درمان با حضور در مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه، روند ارایه خدمات به مجروحان حادثه تروریستی لبنان را مورد بررسی قرار دادند.

وی ضمن عیادت از مجروحان، بر لزوم ارایه خدمات درمانی مطلوب به آنان تاکید کرد.

در پی حادثه تروریستی رژیم صهیونیستی در لبنان، تعدادی از مجروحان برای دریافت خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به چند بیمارستان تهران اعزام شده اند.

کدخبرنگار: 7703م.ر
کلید واژه