• تاریخ انتشار : 1402/10/28 - 17:04

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان‌های فیروزکوه و دماوند

وزیر بهداشت در قالب سفر استانی رییس جمهور به شرق استان تهران از بیمارستان های امام خمینی(ره) فیروزکوه، حضرت فاطمه(س) و سوم شعبان دماوند و پایگاه اورژانس شمال تهران بازدید کرده و روند خدمت رسانی در این مراکز را از نزدیک بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان امام خمینی(ره) فیروزکوه  ضمن حضور در بخشهای مختلف نظیر  بخش جنرال، سی سی یو،  ای سی یو، دیالیز، اورژانس، تصویربرداری،  ازمایشگاه و کلینیک های ویژه تخصصی از نزدیک روند خدمت رسانی در این مرکز را بررسی کرد.

وی در بازدید از بخشهای مختلف ضمن عیادت از بیماران بستری در بخشها و بررسی پرونده پزشکی برخی از آنها میزان رضایت بیماران و همراهان آنان از روند خدمات ارایه شده را جویا شد .

وزیر بهداشت همچنین در بخشهای مختلف ضمن گفت وگو با کادر پزشکی با اهدای گل از تلاش آنان در راستای خدمت رسانی به بیماران و مراجعان تقدیر کرد.

دکتر عین اللهی در ادامه از پایگاه اورژانس ناحیه شمال استان تهران بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی توسط آنان قرار گرفت و از تلاش همکاران اورژانس تقدیر کرد.

سپس وزیر بهداشت از بخشهای فعال بیمارستان فاطمه(س) دماوند نظیر اورژانس ، رادیولوژی ، آزمایشگاه و داروخانه بازدید کرد که توضیحات لازم درخصوص آمار پرسنل و مراجعان و بیماران و امکانات و نیروهای مورد نیاز توسط رییس بیمارستان ارایه شد.

وی همچنین بخشهای بستری و اتاق عمل این مرکز را که تجهیز شده و در انتظار تامین نیروی انسانی و راه اندازی هستند را از نزدیک مورد بازدید قرار داد و به ارایه توصیه ها و رهنمودهای لازم در این خصوص پرداخت.

در خاتمه این سفر یک روزه دکتر عین اللهی در بیمارستان سوم شعبان دماوند حضور یافت و ضمن بازدید از بخشهای مختلف این مرکز نظیر اورژانس، داروخانه، تصویربرداری، بخشهای زنان و اطفال، داخلی و جراحی و... روند خدمت رسانی در این مرکز را بررسی کرد.

وزیر بهداشت در این بازدید ضمن عیادت و دلجویی از بیماران بستری در بخشهای مختلف به بررسی میزان رضایت آنان درخصوص نحوه ارایه خدمات پرداخت.

همچنین با کادر درمان بخشهای مختلف به گفت وگو پرداخت و ضمن اهدای شاخه گل از تلاشها و زحمات آنان تقدیر کرد.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.