اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 08:30
  • بازدید : 35
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری همایش خوراک سالم؛ از انتخاب تا مصرف

همایش "خوراک سالم از انتخاب تامصرف" در انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به همت واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی و با حضور مسئولان، صاحب‌نظران و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، همایش "خوراک سالم از انتخاب تامصرف" با حضور رییس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اساتید، متخصصان، اولیای دانش آموزان مدارس، سرای محله‌ها، امنای مساجد ناحیه ۸ منطقه ۲ شهرداری تهران، دانشجویان و کارکنان انستیتو و دانشکده در سالن همایش‌های امام رضا(ع) کشور برگزار شد.

 

در ابتدای این همایش دکتر سید امیرمحمد مرتضویان فارسانی رییس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به اهمیت غذا و ضرورت تغذیه سالم در جامعه اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور توجه، تحقیقات و ارایه راهکارهایی موثر برای بهبود وضعیت تغذیه در کشور است.

 

دکتر تیرنگ نیستانی عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در این همایش درباره ضرورت دسترسی جامعه به خوراک و تغذیه مواردی را مطرح کرد و گفت: تعریف غذایی به عنوان خوراک سالم بر خلاف نام آن موضوع ساده‌ای نیست، بسیاری جوامع از این موضوع تعریف کلی دارند.

 

وی با بیان اینکه تصور عموم از خوراک سالم عدم مصرف غذاهای صنعتی است ادامه داد: این موضوع به این معنی نیست که تمام غذاهای صنعتی ناسالم هستند و هر غذایی به صورت خانگی تهیه شود حتما سالم است.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه تاکید کرد: تعریف خوراک سالم موضوعی نسبی است، یعنی در عمل به مواد غذایی دسترسی داشته باشیم که در مقایسه با سایر مواد غذایی سالمترند.

 

دکتر نیستانی با تاکید بر اینکه تغذیه سالم مستلزم استفاده از مواد غذایی سالم است اضافه کرد: باید از شیوه درست و یا همان سبک سالم زندگی بهره‌برد.

 

ورزش و تغذیه سالمی که نسبت گروه‌های غذایی در آن رعایت شود از مهمترین فاکتورهای تغذیه صحیح و تضمین سلامت بدن است که دکتر نیستانی به آن اشاره کرد.

 

در ادامه اساتید و پیشکسوتان تغذیه و صنایع غذایی به سخنرانی درباره معرفی فعالیت‌های کلینیک تغذیه و رژیم درمانی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، اصول آشپزی سالم و ضرورت استفاده از برچسب‌ اطلاعات تغذیه پرداختند.

    

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این مراسم که 24 مهرماه برگزار شد، با سخنرانی دکتر علی میلانی معاون پژوهشی و مدیرترجمان دانش، حضور نماینده انجمن مقابله با گرسنگی، تیزرهای آموزش همگانی، آموزش اصول آشپزی سالم، مسابقه، روش نگهداری مناسب غذاها، اعلام برندگان مسابقه و بازدید از غرفه‌ها همراه بود.

 

پخش گزارش‌های آموزشی با موضوع ” تغذیه سالم” توسط واحد ترجمان دانش و آموزش همگانی انستیتو، برپایی غرفه‌های نمایشگاهی مواد غذایی سلامت محور با حضور صاحبان صنایع و انجمن‌های صنفی و علمی مرتبط، برگزاری مسابقه علمی و آشپزی برای کارکنان و دانشجویان از بخش‌های مختلف این همایش بود.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار:7701س.ق

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 147681
کلید واژه