• تاریخ انتشار : 1402/10/30 - 15:02

برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی دانشجو ویژه اساتید بالینی در دانشکده پزشکی

کارگاه آموزشی ارزیابی دانشجو و طراحی سوالات آزمون KF (آزمون نکات کلیدی یا Key Feature) با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی گروه‌ بالینی در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده پزشکی، این کارگاه آموزشی در راستای توانمندسازی اساتید گروه بالینی و ارتقای روش‌های ارزیابی فراگیران توسط دفتر توسعه آموزش دانشکده برگزار شد.

شرکت کنندگان در دوره آموزشی مذکور به صورت تئوری و عملی، آموزش‌های لازم را دریافت کردند.

در بخش عملی کارگاه مذکور نیز اساتید شرکت کننده به طراحی یک نمونه سوال KF در حیطه بالینی خود پرداخته و به منظور بررسی و بازخورد به دفتر توسعه آموزش (EDO) تحویل دادند.

براساس این گزارش آزمون های نکات کلیدی یا Key Feature اغلب برای بررسی توانایی و ارزیابی استدلال بالینی  در دانشجویان مورد استفاده قرار می گیرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.