• تاریخ انتشار : 1402/10/02 - 11:36
با حضور رییس دانشگاه؛

تشکیل کمیته برگزاری اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت

نشست هماهنگی، هم افزایی و بهینه سازی اعزام کاروان‌های راهیان نور و راهیان پیشرفت با حضور رییس دانشگاه وسایر اعضا برگزار ‌شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در این نشست برگزاری اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت را برنامه مترفی فرهنگی در راستای روایت دوران دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین اقشار مختلف به ویژه جوانان و آینده سازان کشور برشمرد.

رییس دانشگاه با تاکید بر برگزاری بهینه اردوی راهیان نور و راهیان پیشرفت به بیان رهنمودها و ارشاداتی در این خصوص پرداخت.

دکتر بلادیان رییس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه هدف از این نشست را هماهنگی و هم افزایی درخصوص نحوه برگزاری بهینه اردوی معنوی راهیان نور و راهیان پیشرفت عنوان کرد که در دو بخش کارکنان و اساتید برگزار می شود.

وی با اشاره به اعزام اولین گروه کاروان راهیان نور دانشگاه با همکاری سپاه محمد رسول الله(ص) به مناطق جنوب در آذرماه به ارایه گزارشی در این خصوص پرداخت.

دکتر بلادیان با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در این اردوی معنوی فرهنگی؛ نظم و رفتار معنوی گروه اعزامی دانشگاه را ستودنی و مایه افتخار برشمرد به نحوی که سایر اقشار اشتیاق و تمایل زیادی برای پیوستن به گروه دانشگاه داشتند.

دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در این نشست ضمن بیان سخنانی به اهداف برگزاری برنامه‌ فرهنگی راهیان نور و لزوم برنامه‌ریزی برای برگزاری بهینه این اردوها اشاره کرد و از حاضران خواست پیشنهادات خود را در این خصوص مطرح کنند.

در ادامه نشست پس از بحث و تبادل نظر اعضا درخصوص برگزاری بهینه این برنامه فرهنگی، مواردی به تصویب رسید که تخصیص امتیاز فرهنگی به اساتید شرکت کننده، اختصاص سهمیه به دانشکده‌ها با درنظر گرفتن اولویت اعضای هیئت علمی جدید، حضور راویان حوزه سلامت و مداحان دوران دفاع مقدس در اردو، تاریخ اعزام کاروانها و نحوه برگزاری اردو برخی از مصوبات این جلسه بود.

براساس این گزارش در این نشست دکتر زالی رییس دانشگاه، دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی، دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه، دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر احسان بلادیان رییس بسیج جامعه پزشکی، امیرکریم خانی جانشین بسیج جامعه پزشکی و معاون اجرایی معاونت دانشجویی و فرهنگی و تنی چند از مدیران و مسئولان حضور داشتند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.