• تاریخ انتشار : 1403/02/03 - 14:00

تغییر شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی

رییس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت از برگزاری جلسه توجیهی برای دبیران هیات‌های اجرایی و مسئولان سامانه جذب با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیئت علمی و ایجاد وحدت رویه در اجرای شیوه‌نامه جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با بیان اینکه هشتم و نهم اردیبهشت ماه جلسه توجیهی دبیران هیئت های اجرایی و نمایندگان سامانه جذب برگزار می شود، گفت: بیستمین فراخوان جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت به پایان رسیده و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور موظف به برگزاری مصاحبه‌های علمی - حرفه ای و صلاحیت های عمومی داوطلبان هستند، از این رو، مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، به منظور هماهنگی بیشتر میان دبیرخانه های جذب دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری این نشست می کند.

وی با اشاره به بازنگری شیوه نامه جذب اعضای هیئت علمی گفت: برای نخستین بار با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیئت علمی با اخذ مجوز از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شیوه نامه صلاحیت‌های علمی مورد بازنگری قرار گرفت به نحوی که از صلاحیت علمی به صلاحیت علمی حرفه ای تغییر رویه یافت.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر آشتیانی، اخذ دانشنامه بورد تخصصی را به منزله صلاحیت علمی افراد دانست و تاکید کرد: لازم است صلاحیت‌های حرفه ای و عمومی افراد نیز مورد ارزیابی قرار گیرد.

همچنین رییس مرکز امور هیئت علمی، بازخوانی شیوه نامه و هماهنگی در نحوه اجرای آن به لحاظ تئوری و عملی را از مهم ترین موضوعات این نشست عنوان کرد.

کدخبرنگار: 7703م.ر