جزئیات برگزاری همایش بینالمللی پوشش همگانی سلامت
نخستین همایش بینالمللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع 15 و 16 اسفندماه با حضور نهادهای بین المللی مستقر در کشور، بالاترین مقام های بهداشتی و وزرای کشورهای مختلف به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالن اجلاس سران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه درباره جزئیات این همایش اظهار کرد: همایش بینالمللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، روزهای 15 و 16 اسفند ماه در مرکز همایشهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت به منظور معرفی نظام مراقبتهای اولیه نظام بهداشت کشور نسبت به برگزاری همایش بینالمللی پوشش همگانی سلامت اقدام کرده است، تصریح کرد: بخش اجرای این همایش بینالمللی نیز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
دکتر زالی ادامه داد: بیش از 20 نفر از بالاترین مقام های بهداشتی، وزرای کشورهای مختلف و کسانی که تجربه موفقی از ارایه خدمات مراقبت سلامت خانواده دارند برای این کنگره دعوت شدهاند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: 13 نهاد بین المللی مستقر در کشور که مستقیم و غیرمستقیم در حوزه سلامت نقش دارند از جمله نمایندگان سازمان یونسکو در این کنگره شرکت خواهند کرد و به انتقال تجارب و مفاهیم مشترک خواهند پرداخت.
وی افزود: همچنین در بالاترین سطح کارشناسان ارشد در حوزه های مختلف پوشش خدمات همگانی سلامت برای به اشتراک گذاشتن تجارب به این کنگره دعوت شدهاند.
دکتر زالی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با اشتراک نظر، انتقال تجارب و مفاهیم مشترک نقشه راهی برای توسعه و افزایش توانمندسازی نظام مراقبت اولیه کشور به خصوص در حوزه پوشش های همگانی سلامت خانواده فراهم کنیم.
وی یادآور شد: برگزاری همایش بینالمللی سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک میتواند تجربیات موفق را به اشتراک بگذارد و یک تبادل جمعی میان نخبگان حوزه سلامت خانواده باشد.
دکتر فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دبیر علمی این همایش گفت: برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین برنامه های دولت سیزدهم است که تقریبا یکسال از عمر آن می گذرد و با هدف افزایش مراقبت های سلامت محور در کشور برگزار میشود.
وی از برگزاری پنج پنل تخصصی در این همایش خبر داد و گفت: تقویت شبکه با افزایش پوشش همگانی سلامت، پرداختن به تمام مولفه های اجتماعی تاثیرگذار بر سلامت و مردمی سازی خدمات سلامت در دولت سیزدهم نیز از موضوعات مهم و مورد بحث در این کنگره است.
دکتر فرشیدی یادآور شد: بحث هوش مصنوعی و خودمراقبتی به عنوان تکنولوژی بسیار مهم هم از دیگر موضوعاتی است که کارشناسان به آن خواهند پرداخت.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7703م.ر