• تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 13:12

حضور سخنگوی دولت در جمع دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی

سخنگوی ریاست‌جمهوری با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مجوزهای استخدامی وزارت بهداشت با اولویت دهی مناطق محروم در حوزه پزشک و پرستار صادر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست «پاسخگو در برابر جمهور» با حضور دکتر علی بهادری جهرمی سخنگوی ریاست جمهوری در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با سخنگوی دولت از سوی نمایندگان بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان 1348 و سایر دانشجویان مواردی مطرح شد که دکتر بهادری ضمن پاسخگویی به سوالات، اعلام آمادگی خود را برای پیگیری و بررسی سایر مسائل اعلام کرد.

وی در این نشست با اشاره به حضور در 70 دانشگاه طی سال گذشته، پیگیری درخواست‌های دانشجویان را از اولویت‌های دولت سیزدهم دانست و گفت: جوانان این کشور باید به توانایی‌های خود امید داشته باشند؛ تولید و تحویل 40 دستگاه وسیله نقلیه عمومی برقی به شهرداری کرج به دست جوانان ایرانی از مصادیق متاخری است که نشان از توانمندی‌های ارزشمند محققان این مرز و بوم دارد.

دکتر بهادری جهرمی در ادامه توضیحاتی در خصوص هدفگذاری دولت برای افزایش تولیدات و واردات خودرو، ساخت و ساز مسکن و اعطای زمین در روستاها و شهرها ارایه داد.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه هیچ فسادی در دولت سیزدهم در امان نخواهد بود، افزود: در همین نظام سلامت نیز شاهد رصد، پیگیری و مقابله با سوء مدیریت‌ها بوده‌ایم و همواره اصلاح فرآیندها برای پیشگیری از بروز فساد مورد توجه دولت بوده است.

وی با تاکید بر لزوم استمرار مردمی بودن دولت، تصریح کرد: رویه دولت سیزدهم مردمی بودن و حل مشکلات به دست خود مردم است. حضور رییس جمهور میان مردم و شنیدن مسائل ملت از زبان خودشان، مصداق بارز مردمی بودن این دولت است.

دکتر بهادری جهرمی افزود: از طرفی افزایش تولید و صادرات به دست خود مردم نیز نتیجه اصلاح الگوها و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است. در همین راستا رکوردشکنی تجارت خارجی غیرنفتی در سال 1401، دستاوردی است که بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به توجه دولت به بهبود معیشت خانواده سلامت گفت: اجرای طرح تعرفه‌گذاری پرستاری پس از 15 سال و تلاش رییس جمهور برای حذف سقف کارانه پزشکان، از جمله اقدامات ستودنی دولت سیزدهم است که البته هنوز کافی نیست.

دکتر بهادری جهرمی به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع عمومی و تخصص نیز اشاره کرد و گفت: دولت در حال سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی برای تامین منابع مورد نیاز است.

به گفته سخنگوی دولت، مجوزهای استخدامی وزارت بهداشت نیز با اولویت دهی مناطق محروم در حوزه پزشک و پرستار صادر می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به افزایش حق‌الزحمه رزیدنت‌ها با افزایش تورم در دولت جدید، عنوان کرد: دولت با توجه به منابع موجود به دریافتی کادر بهداشت و درمان توجه دارد.

سخنگوی دولت با تایید این گزاره که پیشگیری مقدم بر درمان است، بر ضررورت به کارگیری متخصصان از همه حوزه‌ها در سطوح مدیریتی تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین طرح‌های سلامت، برقراری نظام ارجاع است. دولت در حال برنامه‌ریزی برای اولویت‌دهی به بهداشت و پیشگیری در اجرای این طرح است. قرار است از فعالان حوزه بهداشت و سلامت در حوزه ارجاع بهره‌گیری شود.

وی در پایان ارتقای شاخص‌های بهداشت و درمان کشور را مرهون تلاش‌های جامعه پزشکی خواند و افزود: این جامعه ایمن‌ترین پناه مردم هستند و ما قدردان زحمات آنان هستیم.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.