• تاریخ انتشار : 1403/06/26 - 12:47

درخشش دانشجویان دانشگاه در سومین جشنواره ملی پژوهش و فناوری

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سومین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی با کسب هشت رتبه برتر، افتخار آفرینی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دکتر علیرضا زالی در مراسم تقدیر از برگزیدگان سومین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه که با حضور اعضای هیئت رییسه برگزار شد، اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این جشنواره با کسب رتبه‌های برتر، افتخار ملی برای کشور رقم زدند.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان درنسل سومی شدن دانشگاه نقش اثرگذاری دارند، افزود: تبدیل شدن دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های فناور و نسل سوم بدون همراهی دانشجویان شدنی نیست.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: حضور دانشجویان پیش‌شرط راهبردی ارتقای پژوهش و فناوری است.

دکتر زالی با بیان اینکه کسب افتخار در سومین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور مبتنی بر تلاش و استعداد است، اضافه کرد: بدون سخت‌کوشی و ممارست کسب این موفقیت محقق نمی‌شد.

وی  تلاش‌های مجموعه دانشگاه به‌ویژه حوزه پژوهش در راستای حمایت از دانشجویان را قابل تقدیر عنوان کرد و گفت: کسب جوایز برتر توسط دانشجویان علوم پزشکی شهیدبهشتی در این دوره جشنواره مایه افتخار است.

رییس دانشگاه ادامه داد: دانشجویان در بخش‌های مختلف این جشنواره عناوین برتر را از آن خود کردند.

دکتر زالی با تاکید بر اینکه پژوهش و فناوری دو عنصر به هم تنیده است، اضافه کرد: ادغام پژوهش و فناوری به شکلی است که تفکیک این دو حوزه کار آسانی نیست، یک فناور خوب بدون شک پژوهشگری ورزیده‌ای است.

به گفته وی دانشگاه‌های پیشرو که در مرز دانش درحرکتند، می‌توانند چشم‌اندازهای مترقی‌تری برای آینده علمی کشور رقم بزنند به طور مثال دانش علوم پزشکی کشور در حوزه طب‌ بازساختی و یا سلول‌های بنیادی فاصله چندانی با برترین مراکز علمی دنیا ندارد.

رییس دانشگاه به توصیه‌های راهبردی مقام معظم رهبری برای پیشبرد حوزه‌های علمی و پژوهشی کشور اشاره کرد و ادامه داد: کشور ما در حوزه‌های هوش مصنوعی، متاورس و دیجیتال فرصت‌های بی‌نظیری برای پیشرفت و رقابت با برترین مراکز علمی دنیا دارد.

دکتر زالی خطاب به دانشجویان حاضر در این نشست تاکید کرد: شما به عنوان دانشجویان پیشرو  می‌توانید الگوی موفقی برای سایر دانشجویان باشید.

وی از عنوان اسوه‌پروی برای دانشجویان مدال‌آور استفاده کرد و گفت: واژه اسوه‌پروری صرفا برای اساتید استفاده نمی‌شود بلکه این واژه جامع‌الطراف است.

وی تسهیل شرایط دانشگاهی، توانمندسازی وایجاد فرصت‌های شغلی با هدف پیشرفت علمی کشور و دانشگاه را برای دانشجویان خواستار شد.

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست از کسب جوایز ارزنده توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبرداد و افزود: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این جشنواره با کسب هشت رتبه برتر افتخار آفرینی کردند.

وی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه در حوزه‌ فناوری سه رتبه و در حوزه پژوهش دو رتبه کسب کردند؛ همچنین موفق به کسب رتبه‌های برتر سخنرانی و پوستر شدند و عنوان کمیته برتر پنج ستاره در فعالیت‌های تیمی را نیز از آن خود کردند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن قدردانی از تلاش‌های برگزیدگان این جشنواره به حمایت‌های دانشگاه از پژوهشگران با هدف ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشگاه اشاره کرد.

به گفته دکتر زرقی بی‌تردید حمایت مادی و معنوی از نخبگان، ارتقای سطح علم و دانش کشور را به همراه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: باید از افرادی که می‌کوشند تا در عرصه‌های ملی و بین‌المللی پرچم پرافتخار کشور را به احتزار درآورند به شکل شایسته‌ای تقدیر شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سومین جشنواره پژوهش و فناوری کمیته‌های تحقیقات و فناوری دانشجویی همزمان با بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور در شهر ارومیه با حضور سرپرستان و دبیران کمیته‌های تحقیقات و فناوری دانشجویی، دانشکده‌های علوم پزشکی و سایر دانشجویان پژوهشگر و اعضای هیئت‌علمی برگزار و به برترین‌ها لوح و تندیس اهدا شد.

بیست و پنجمین کنگره ملی و یازدهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، 15 تا 17 شهریورماه سال‌جاری برگزار شد.

کدخبرنگار:7701س.ق

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,افتخارات