• تاریخ انتشار : 1403/06/07 - 18:03

درخشش ورزشکاران دانشگاه در المپیاد ورزشی سازمان نظام پزشکی

ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طلای سومین المپیاد ورزشی، فرهنگی و هنری سازمان نظام پزشکی کشور در رشته بدمینتون انفرادی و دو نفره را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سومین المپیاد ورزشی، فرهنگی و هنری سازمان نظام پزشکی کشور در رشته‌های بدمینتون و شطرنج به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت روز پزشک و بزرگداشت حکیم بوعلی سینا، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری معاونت اجتماعی و امور مجلس و معاونت توسعه سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران میزبان رشته‌های بدمینتون و شطرنج سومین المپیاد ورزشی، فرهنگی و هنری سازمان نظام پزشکی کشور شد.

وی افزود: مسابقات رشته‌های بدمینتون و شطرنج این المپیاد در سالن ورزشی چندمنظوره زنده‌یاد نیکخواه بهرامی و مجموعه شهید احدی، در روزهای پنجشنبه یکم شهریورماه ویژه آقایان و جمعه دوم شهریورماه ویژه زنان اجرا شد.

مراسم اهدای حکم قهرمانی و تندیس به نفرات برگزیده، با حضور دکتر زرین مدیر تربیت بدنی سازمان نظام پزشکی و دکتر منظمی دبیر فدراسیون والیبال کشور برگزار شد.

اسامی افتخارآفرینان دانشگاه به شرح زیر است:

مقام اول رشته بدمینتون دونفره زیر 50 سال دکتر محمد رستمی نژاد و دکتر امیرحسین احسانی

مقام اول رشته بدمینتون انفرادی زیر 50 سال دکتر امیرحسین احسانی

مقام اول رشته بدمینتون دو نفره بالای 50 سال دکتر حمید حاتم آبادی

مقام سوم مشترک رشته بدمینتون انفرادی بالای 50 سال دکتر حمید حاتم آبادی

مقام اول رشته بدمینتون دونفره پدر و پسر دکتر شهریار موسوی نژاد

مقام سوم مشترک رشته بدمینتون دونفره بالای 50 سال دکتر شهریار موسوی‌نژاد و دکتر علی سلگی

مقام سوم مشترک رشته بدمینتون دونفره دکتر سیده اکرم کیا

کدخبرنگار: 7703م.ر