اخبار

  • تاریخ انتشار : 1404/01/05 - 23:59
  • بازدید : 331
  • تعداد بازدید : 299
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
با حضور معاون درمان وزارت بهداشت

دکتر قیداری از بیمارستان مفتح ورامین و ۱۵ خرداد بازدید کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه معاون درمان وزارت بهداشت، امروز پنجم فروردین ماه ضمن بازدید از بیمارستان شهید مفتح ورامین و ۱۵ خرداد، روند ارایه خدمات را در ایام تعطیلات نوروز در این مراکز بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سجاد رضوی معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستان شهید مفتح ورامین با اشاره به اینکه هدف از بازدید علاوه بر تقدیر از کادر بهداشت و درمان، ارایه راهکاری برای ارتقای بهره‌وری است، گفت: با اصلاح ناهمگنی در پراکندگی امکانات از طریق جابه‌جایی شبکه‌ها و زنجیره‌ای کردن بیمارستان‌های نزدیک، بهره‌وری نیز افزایش می‌یابد.
 

وی ادامه داد: در سطح وزارت بهداشت برنامه توسعه‌ای عمرانی تعریف نشده است، اما اگر طرحی در مراکز مطرح شد با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، باید با استفاده از توانمندی بخش خصوصی و خیرین برای آن برنامه‌ریزی کرد. 
 
 
دکتر رضوی عنوان کرد: با کمک مجلس وضعیت بودجه حوزه سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی برای سال جدید بهبود داشته و بالغ بر نیمی از بدهی‌های پرسنل و بدهی‌های دارو و تجهیزات پرداخت شده است.
 

وی افزود: همچنین برای بهبود وضعیت در ادامه مسیر راندمان بازدهی شبکه‌های بهداشت و درمان باید ارتقا یابد.
 
 
به گفته وی، با بهبود وضعیت بودجه و کنترل مصرف منابع، کیفیت ارایه خدمات ارتقا می‌یابد.
 
 
معاون درمان وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: وظیفه وزارت بهداشت است که به بررسی وضعیت رفاهی پرسنل بپردازد. در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده است. با توجه به لزوم اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع مسائل پرسنل با جدیت در حال پیگیری است.
 
 
دکتر رضوی همچنین با اشاره به  رضایت عمومی مردم از خدمات کادر درمان بیمارستان شهید مفتح ورامین گفت: با توجه به جمعیت تحت پوشش نیاز است برنامه توسعه بیمارستان و تسریع در بهره‌برداری از ساختمان جایگزین در دستور کار قرار گیرد.
 
 
وی ادامه داد: دانشگاه برای مدیریت منابع انسانی و کادر تخصصی بیمارستان شهید مفتح ورامین برنامه‌ریزی می‌کند.
 
 
وی افزود: همچنین با توجه به ظرفیت‌سازی بخش‌های مولد و صنعتی برای همراهی با بخش دولتی، می‌توان از این فرصت برای رفع کمبود تجهیزات و وسایل و بازسازی بیمارستان بهره برد.
 

 
 
معاون درمانی وزیر بهداشت و درمان گفت: کمبود پزشک متخصص، تجهیزات پزشکی و تأخیر در بهره‌برداری از بیمارستان جدید شهید مفتح ورامین از چالش‌های اصلی حوزه درمان این شهرستان است.
 
 
وی گفت: اعزام بیماران به بیمارستان‌های تهران باید کاهش یابد، باید هماهنگی‌های لازم صورت گیرد و تلاش می‌کنیم که متخصصان بیشتری در ورامین مستقر شوند، اما جذب نیرو مستلزم ایجاد شرایط مالی مناسب برای پزشکان است.
 
 
وی در پایان گفت: در صورت تامین منابع، ساختمان جایگزین بیمارستان شهید مفتح ورامین تا دو سال آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود.
 
 
 
رسیدگی به مسائل پرسنل؛ مهم‌ترین اولویت‌های مدیریتی
 
دکتر محمد اسماعیل قیدارى دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حاشیه این بازدید روند ارایه خدمات در ایام نوروز را در این بیمارستان مورد بررسی قرار داد و از زحمات و تلاش‌های پرسنل قدردانی کرد.
 
 
وی ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن نوروز و تقدیر از زحمات کادر بیمارستان، تصریح کرد: ارایه خدمت باکیفیت در شرایط موجود دشوار است و از همین‌رو تلاش‌هاى پرسنل و کادر این بیمارستان ستودنى است.
 
 
وى با تاکید بر لزوم ارتقاى کیفیت خدمات اصلى و تقویت نظام ارجاع اظهار کرد: وظیفه حاکمیت تامین سلامت مردم است.

 
 
دکتر قیدارى رسیدگى به مسائل پرسنل را یکی از اولویت‌های مدیریتی خود اعلام کرد و گفت: رضایت پرسنل و رفع چالش نیروى انسانى شرط ارایه خدمت مطلوب به مردم است.
 
 
به گفته رییس دانشگاه، باید در اداره بیمارستان به ابعاد اقتصادى توجه ویژه کرد تا بتوان برنامه‌هاى توسعه و ارتقا را به پیش برد.
 
 
 
دکتر قیداری با اشاره به مشکلات بیمارستان مفتح و کمبود پزشکان متخصص در برخی رشته‌ها، افزود: یکی از چالش‌های اصلی، پایین بودن ضریب محرومیت این شهرستان است که باعث شده پزشکان طرحی تمایل کمتری به حضور در ورامین داشته باشند.
 
 
 
رییس دانشگاه در خصوص ساختمان جدید بیمارستان شهید مفتح ورامین عنوان کرد: کاربری ساختمان فعلی حفظ می‌شود تا ساختمان جایگزین به طور کامل آماده شود.
 
 
وی یکی از راهکارهای حل مسائل موجود و کاهش اعزام بیماران را زنجیره‌ای کردن آن با بیمارستان شهید ستاری قرچک اعلام کرد و افزود: همکاری بخش خصوصی و بهره‌گیری از ظرفیت سازمان تامین اجتماعی نیز می‌توان در این راستا کمک کننده باشد.
 
 
بررسی راهکارهای رفع چالش‌های تامین نیروی انسانی و تجهیزات
 
دکتر بابک بختیاری مدیر شبکه بهداشت و درمان ورامین در این جلسه بیان کرد: در زمینه منابع تاسیساتی، انسانی و ریالی مسائلی وجود دارد که مسائل مشترک در کل کشور است اما تنها 25 تا 30 درصد این موارد توسط وزارت بهداشت قابل حل است و مابقی نیاز به همکاری بین بخشی دارد.
 
 
وی همچنین در خصوص اصلاح ضریب محرومیت، تامین و توزیع نیروی پزشک و پرستار، تامین تجهیزات و توسعه آموزش پزشکی این شهرستان مواردی را مطرح کرد.
 
 
 
دکتر امیرحسین کاشانی رییس بیمارستان شهید مفتح ورامین نیز در این جلسه به بررسی راهکارهای رفع مسائل نیروی انسانی پرداخت.
 
 
دکتر سعید آقامیری مدیر این بیمارستان نیز بر لزوم تامین تجهیزات برای ارایه خدمات بهتر تاکید کرد.
 
 
علی خزایی نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس نیز از زحمات کادر بیمارستان تقدیر کرد و گفت: ظرفیت مشارکت خیرین و بخش خصوصی برای تامین تجهیزات بیمارستانی وجود دارد و باید برای آن برنامه‌ریزی شود تا از ارجاع بیماران جلوگیری شود. 
 
 
حسین عباسی فرماندار ورامین از دریافت خدمت بهداشتی و درمانی 430 هزار نفر جمعیت بر اساس سامانه سیب از شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد و توضیحاتی در خصوص تمدید مجوز بهره‌برداری ساختمان جایگزین بیمارستان شهید مفتح ورامین، اصلاح وضعیت شهرستان ورامین در بحث بودجه بندی، درخواست راه‌اندازی دانشکده پزشکی در ورامین و تعریف بیمارستان‌های تخصصی در شهرستان‌های مجاور ارایه داد.
 
 
رییس دانشگاه ظهر امروز به همراه معاون درمان وزیر بهداشت، دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه و دکتر حسن پیری مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه از بخش‌های اورژانس، دیالیز، زنان، جراحی و اتاق عمل بیمارستان شهید مفتح ورامین و اورژانس بیمارستان 15 خرداد بازدید کردند.
 
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 153920
کلید واژه