• تاریخ انتشار : 1403/03/30 - 13:03

راهکارهای استقرار استانداردهای مدیریت سبز در دانشگاه بررسی شد

نخستین جلسه بررسی ملزومات استقرار استانداردهای مدیریت سبز در دانشگاه به منظور تبیین رویکرد و برنامه های دانشگاه صبح امروز چهارشنبه 30 خردادماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این نشست که با حضور رییس انجمن مدیریت سبز ایران و روسا و مدیران شبکه های بهداشت و بیمارستان‌های تابعه دانشگاه و کارشناسان بهره وری برگزار شد،تعمیق دانش سبز به عنوان یکی از محورهای اصلی در حوزه بهره‌وری مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر حامد دهنوی معاون فنی کارگروه مدیریت بهره‌وری در ابتدای این نشست با اشاره به برگزاری موفق پنجمین جشنواره بهره‌وری در دانشگاه از تلاش تمامی همکاران در این عرصه تقدیر کرد.

وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای دانشگاه در حوزه بهره‌وری و اولویت‌های بهره‌وری در دانشگاه اشاره کرد.

دکتر دهنوی برنامه ریزی دقیق را برای دستیابی به موفقیت الزامی برشمرد و به وجود پتانسیل خوب در حوزه بهره وری مدیریت سبز اشاره کرد.

مهندس سعید معنوی مشاور رییس دانشگاه در امور بهره‌وری نیز در این نشست ضمن بیان سخنانی بر لزوم شکل گیری تفکر بهره ور، استراتژیک و مدیریت سبز باید در حوزه‌های مختلف تاکید کرد.

وی با اشاره به تفاوت اولویت‌های بهره‌وری در مراکز مختلف، شکل‌گیری تفکر بهره‌ور را منجر به بروز تحولات اثربخش عنوان کرد.

به گفته وی تفکر بهره وری و تفکر مدیریت سبز باید در دانشگاه ساری و جاری شود.

مهندس معنوی در سخنان خود به تبیین سیاست‌های اصلی و انتظارات کارگروه بهره وری دانشگاه از حاضران پرداخت.

سپس دبیرکمیته‌های مختلف کارگروه مدیریت بهره وری دانشگاه به بیان اولویت‌ها و برنامه‌های خود در سال 1403 پرداختند.

در بخش دیگری از این نشست دکتر محمد حسن امامی رییس انجمن مدیریت سبز ایران به ارایه آموزش‌های لازم در خصوص تعمیق و گسترش نظام بهره وری سبز به حاضران پرداخت.