• تاریخ انتشار : 1403/05/01 - 11:48

رشد 13 پله‌ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظام رتبه‌بندی لایدن

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صعود 13 پله‌ای دانشگاه در نظام رتبه‌بندی لایدن خبر داد.

دکتر افشین زرقی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این باره اظهار کرد: طبق آخرین نتایج‌رتبه‌بندی لایدن در سال  2024، رتبه دانشگاه با 13 پله صعود از جایگاه 413 بین‌المللی به 400 ارتقا یافته است.

وی در ادامه افزود: نظام رتبه‌بندی لایدن با معیارهای خالص پژوهشی شامل تعداد مقالات، تعداد استنادات و تعداد مقالات 10 درصد برتر مستخرج از پایگاه  ISI هرساله به رتبه‌بندی دانشگاه‌های سراسر جهان می‌پردازد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه نتایج حاصل از این رتبه‌بندی از دو دیدگاه قابل اهمیت و متمایز از سایر رتبه‌بندی‌های موجود است، گفت: اول اینکه هیچ‌گونه ورود اطلاعاتی توسط دانشگاه‌ها صورت نمی‌گیرد و تمامی اطلاعات برگرفته از عملکرد پژوهشی آن‌ها در پایگاه کلاریویت آنالتیک است و دوم اینکه اطلاعات مستخرج تنها و تنها شاخص‌های پژوهش‌محور هستند.

دکتر زرقی یادآور شد: لذا از این بابت نتایج این رتبه‌بندی می‌تواند نماینده روشن و شفاهی از عملکرد مقایسه‌ای پژوهشی دانشگاه‌ها تلقی شود.

وی در پایان از یکایک اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در ارتقای رتبه دانشگاه در این رتبه‌بندی نقش داشته‌اند قدردانی کرد.

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,افتخارات