اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 14:48
  • بازدید : 885
  • تعداد بازدید : 767
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت برگزار شد

رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت، امروز با حضور جمعی از مسئولان در سالن اجلاس سران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، رویداد ملی هوش مصنوعی با هدف توسعه هوش مصنوعی در حوزه سلامت برای نخستین بار  با حضور جمعی از مسئولان سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران برگزار شد.

 

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این نشست ترویج مشارکت‌های چندوجهی را ضروری دانست و تاکید کرد: بی‌تردید نتایج همکاریهای بین‌بخشی در حوزه سلامت اثرات مثبت و مهمی را به‌دنبال خواهد داشت.

 

وی با تاکید بر اینکه ورود به حوزه هوش مصنوعی در حوزه سلامت، ارتقای خدمات را به‌دنبال خواهد داشت خاطرنشان کرد: زمینه‌های فعالیت‌های تجاری و همکاری‌های مشترک با استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی بسیار زیاد است.

 

ایجاد  دبیرخانه دایمی و اجرای برنامه‌های منظم در زمینه هوش مصنوعی و سلامت با هدف ایجاد همگرایی بیشتر، بررسی نقاط مشترک و پرهیز از سردرگمی در فعالیت‌ها یکی از پیشنهادهای رییس دانشگاه در این نشست بود.

 

دکتر زالی با بیان اینکه ادبیات بهره‌مندی از فناوری هوش مصنوعی در برنامه‌ی توسعه‌هفتم در حال پیاده‌سازی و اجراست، تدوین برنامه‌های تسهیل‌گرایانه و تخصیص منابع به این حوزه را خواستار شد.

 

وی با اشاره به اینکه تداخلات دارویی از مباحث مهم  حوزه سلامت است، گفت: استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تداخلات دارویی خصوصا در تکمیل فرآیند الکترونیکی شدن نسخه اجتناب‌ناپذیر است.

 

رییس دانشگاه با اشاره به اینکه یکی از مصادیق تداخلات دارویی، تداخل دارو با غذاست، اضافه کرد: پیشنهاد این است که با کمک هوش مصنوعی و سلیقه زیست بوم مناطق مختلف، تداخل غذا و دارو با کمک هوش مصنوعی به حداقل برسد.

 

در این مراسم از برگزیدگان، فعالان این حوزه و ارایه‌دهندگان ایده‌های نوآورانه تقدیر شد و در بین دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز از مهندس محمودرضا اعتمادی مدیر آمار  و فناوری اطلاعات دانشگاه تقدیر شد.

 

در این رویداد، پنل‌های تخصصی در محورهای هوش مصنوعی و سلامت باحضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

 

محورهای اصلی این رویداد ملی تشخیص تداخلات دارویی، دستیار هوشمند خودمراقبتی و کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی بود.

انتهای پیام/

کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 134866
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.