اخبار

لیست اخبار صفحه :153
اجرای طرح سمپاشی خوابگاه‌های دانشجویی

اجرای طرح سمپاشی خوابگاه‌های دانشجویی

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از آغاز فرایند سمپاشی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه در هفته اول مردادماه 1402 خبر داد.
1402/05/02 - 09:39
هموفیلی؛ از علایم تا درمان

هموفیلی؛ از علایم تا درمان

فوق تخصص خون و انکولوژی کودکان با اشاره به وجود درمان‌های جدیدی که اخیرا برای بیماری هموفیلی شناسایی شده است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دارای پیشروترین مرکز جامع ارایه خدمات به کودکان مبتلا به هموفیلی مستقر در بیمارستان کودکان مفید است.
1402/05/02 - 08:13
فرزندان خود را با تربیت جنسی در برابر خطرات مصون کنید

فرزندان خود را با تربیت جنسی در برابر خطرات مصون کنید

روانپزشک کودک و نوجوان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر اینکه برخی والدین فکر می‌کنند "اگر با فرزند خود درباره مسایل جنسی صحبت کنند، باعث می‌شود که او بخواهد آن را تجربه کند"، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد نوجوانانی که با والدین خود راجع به مسایل جنسی گفت‌وگو داشته‌اند در برابر خطرات مصون‌تر و با احتمال بیشتری برای داشتن رابطه جنسی صبر می‌کنند.
1402/05/01 - 10:51
توصیه های بهداشتی برای تهیه و توزیع نذری‌های ماه محرم

توصیه های بهداشتی برای تهیه و توزیع نذری‌های ماه محرم

با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله حسین (ع) در مساجد، حسینیه‌ها و تکایا و توزیع نذورات و غذا، عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد، اما با رعایت نکاتی ساده ولی پر اهمیت می‌توان ضمن افزایش امنیت مواد غذایی از بروز مسمومیت‌های غذایی در عزاداران حسینی جلوگیری کرد.
1402/05/01 - 10:27
تمدید فرصت انتخاب رشته آزمون ارشد علوم‌پزشکی

تمدید فرصت انتخاب رشته آزمون ارشد علوم‌پزشکی

فرصت انتخاب رشته آزمون کارشناسی‌ارشد علوم‌پزشکی برای دومین بار تمدید شد.
1402/05/01 - 09:42
دکتر سهراب کیهانی مدیر تیم‌های ملی بسکتبال شد

دکتر سهراب کیهانی مدیر تیم‌های ملی بسکتبال شد

دکتر سهراب کیهانی متخصص ارتوپدی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مدیر تیم‌های ملی بسکتبال شد.
1402/04/31 - 13:30
تلاش برای حفظ نخبگان باید از سطوح دانشجویی آغاز شود

تلاش برای حفظ نخبگان باید از سطوح دانشجویی آغاز شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه دانشجویان و نخبگان سرمایه‌های هر کشوری هستند، گفت: تلاش برای حفظ نخبگان باید از سطوح دانشجویی آغاز شود.
1402/04/31 - 12:37
برگزاری آزمون ارتقای دستیاری در دانشکده دندانپزشکی

برگزاری آزمون ارتقای دستیاری در دانشکده دندانپزشکی

دوازدهمین آزمون کشوری ارتقای دستیاری دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.
1402/04/31 - 09:33
برنامه‌های دهه اول محرم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اعلام شد

برنامه‌های دهه اول محرم دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اعلام شد

مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان و برنامه‌های ویژه دهه اول محرم در ستاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود.
1402/04/28 - 14:10
روزهایی طلایی برای پیشگیری از  عقب ماندگی ذهنی

روزهایی طلایی برای پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی

رییس گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه سه تا پنج روز اول پس از تولد را فرصتی طلایی برای شناسایی بیماری‌های متابولیک و پیشگیری از بروز کم توانی(عقب‌ماندگی) ذهنی ناشی از این بیماری ها در نوزادان برشمرد.
1402/04/28 - 13:37