افزایش مشارکت مردمی با تمرکز بر ارتقای سلامت؛ برنامه دانشگاه در سال نو

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: مشارکت مردمی با تمرکز بر افرایش سلامت در جامعه، برنامه‌ اصلی دانشگاه در سال جدید است.
1403/01/16 - 06:35
نکاتی درباره جراحی های چاقی، عوارض و مراقبت‌های پس از انجام آن

متخصص جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه جراحی یکی از روش‌هایی است که برای کاهش وزن برخی افراد به کار گرفته می‌شود، گفت: فرد حتما باید نسبت به مراقبت‌های بعد از عمل کاملا توجیه شود و آگاه باشد که بعد از عمل ممکن است دچار بازگشت وزن شود و باید بعد از جراحی رژیم متعادل و فعالیت بدنی مناسب داشته باشد.
1403/01/15 - 12:33
کدام میوه‌ها بیشترین قند را دارند؟

موسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کند که میوه‌ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه‌ها و میوه‌های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه‌ها می‌تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.
1403/01/15 - 12:29
چهارمین کنگره بین المللی جمعیت آسیایی آفریقایی مایکوباکتریولوژی برگزار می‌شود

چهارمین کنگره بین المللی جمعیت آسیایی آفریقایی مایکوباکتریولوژی تیرماه 1403 برگزار می شود.
1403/01/15 - 10:58
اعلام آخرین مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور

مهلت ثبت‌نام نوبت دوم برای پذیرش رشته‌های با آزمون دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی دانشگاه‌ها برای سال ۱۴۰۳ فردا به پایان می‌رسد.
1403/01/15 - 10:14
دیدار صمیمانه رییس‌دانشگاه با دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی در سال نو

دیدار صمیمانه دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و اعضای هیئت رییسه با دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت سال نو، چهارشنبه 15 فروردین صورت می‌گیرد.
1403/01/14 - 12:38
بازدید نوروزی دکتر زالی از مراکز درمانی دانشگاه

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نخستین روزهای سال جدید، به صورت دوره‌ای برای ارزیابی ارایه خدمات درمانی از مراکز درمانی مختلف دانشگاه از جمله امام حسین(ع)، شهید مدرس، آیت‌الله طالقانی، غدیر، مفید، اختر، طرفه، دکتر مسیح دانشوری، مهدیه، لقمان حکیم، شهدای گمنام و مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان‌های قرچک، پیشوا، ورامین و پاکدشت بازدید کرد.
1403/01/14 - 09:59
درمان خودسرانه یبوست نوزادان ممنوع!

فوق تخصص گوارش کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه درمان خودسرانه یبوست برای نوزادان هیچ توجیهی ندارد، گفت: زور زدن نوزاد هنگام دفع بیماری نیست که نیازمند مداخله درمانی داشته باشد.
1403/01/14 - 09:58
بازدید نوروزی رییس دانشگاه از مراکز بهداشتی

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نخستین روزهای سال جدید، به صورت دوره‌ای برای ارزیابی ارایه خدمات بهداشتی از مراکز مختلف خدمات جامع سلامت دانشگاه از جمله ارشاد، لیله‌القدر و طالقانی بازدید کرد.
1403/01/14 - 09:48
نکات تغذیه ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، کنترل مصرف نمک و استفاده بیشتر از سبزیجات را راهکارهای موثری در رفع تشنگی در ایام روزه داری عنوان کرد.
1403/01/14 - 09:39