ضرورت تدوین شیوه‌نامه برای حمایت از حقوق کادر سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت حمایت حقوقی از ارایه‌دهندگان خدمات حوزه سلامت، تدوین یک شیوه‌نامه برای حمایت از حقوق کادر سلامت را موجب افزایش رضایت‌مندی و ارتقای کیفیت خدمات عنوان کرد.
1402/11/07 - 12:08
یکشنبه ثبت نام ارشد علوم‌پزشکی آغاز می‌شود

فرصت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد رشته‌های علوم‌پزشکی از فردا یکشنبه آغاز می‌شود.
1402/11/07 - 10:20
ملاقات دکتر زالی از بیماران انتقال یافته از بیمارستان گاندی به مراکز درمانی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعدادی از بیماران بیمارستان گاندی را که شب گذشته به بیمارستان‌های تابعه دانشگاه ارجاع شدند، ملاقات و از نزدیک روند رسیدگی به آنان را بررسی کرد.
1402/11/06 - 15:20
سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است.
1402/11/06 - 08:20
لزوم توجه ویژه به سلامت جسمی و روانی خدمت‌ دهندگان حوزه سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر لزوم ورزش مستمر کارکنان، تاکید کرد: کفایت سلامت جسمی و روانی در کادر درمان و خدمت دهندگان حوزه سلامت ضروت دارد.
1402/11/04 - 16:39
خطر مسمومیت با گاز co  را جدی بگیرید

خطر مسمومیت با گاز co را جدی بگیرید

فلوشیپ طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درباره مسمومیت با گاز co هشدار داد و گفت: مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن بسیار خطرناک و خاموش است، این گاز تقریبا بدون هیچ نشانه‌ای و به صورت خزنده انسان را گرفتار کرده و در تله می‌اندازد.
1402/11/03 - 12:31
آغاز فرصت مجدد ثبت‌نام آزمون دستیاری

فرصت مجدد ثبت‌نام پنجاه‌ویکمین دوره آزمون دستیاری تخصصی از امروز آغاز می‌شود.
1402/11/03 - 11:28
برگزاری آزمون جامع کتبی دکترای تخصصی در دانشکده توانبخشی

آزمون جامع کتبی دکترای تخصصی رشته‌های شنوایی‌شناسی، فیزیوتراپی و بینایی‌سنجی در دانشکده توانبخشی برگزار شد.
1402/11/03 - 11:27
از سقط تا مرده‌زایی؛ پیامدهای کمبود ید در بارداری

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه نمک مصرفی روزانه باید حتما از نوع تصفیه شده یددار باشد، کمبود ید در دوران بارداری را باعث ایجاد عوارضی نظیر افزایش موارد سقط و مرده‌زایی، ناهنجاری‌های جنینی و کاهش بهره هوشی نوزاد عنوان کرد.
1402/11/03 - 11:01
درخشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بیست و نهمین جشنواره رازی

دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با کسب هفت رتبه برتر حضوری درخشان داشت.
1402/11/02 - 12:03