• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 08:54

عضو هیئت علمی دانشگاه، مدیر معاون بهداشت وزارت بهداشت شد

دکتر زهرا قربانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت به عنوان سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن حکم دکتر علیرضا رییسی به شرح زیر است:

"سرکار خانم دکتر زهرا قربانی
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی

باسلام؛

خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقای سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند سرکار­عالی، به موجب این ابلاغ به سمت "سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان"  منصوب می­‌شوید تا نسبت به انجام اموری که به شما محول می­گردد با رعایت ضوابط قانونی و جهات شرعی اقدام نمایید.

انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق اجرایی شدن سیاست­‌های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت کلیه ذی‌نفعان درون بخشی و برون بخشی، اهتمام لازم را در اجرای وظایف محوله به عمل آورید.

امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.

دکتر علیرضا رییسی

معاون بهداشت وزارت بهداشت"

دکتر زهرا قربانی دکترای حرفه ای دندانپزشکی و دکترای سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به عنوان دانشیار پژوهشی پست دکتری در مرکز تحقیقات سلامت دهان استرالیا و دانشیار گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خدمت کرده است.

وی همچنین سرپرستی گروه سلامت دهان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضویت هیئت بورد و ممتحنه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی وزارت بهداشت، عضویت هیئت بورد دندانپزشکی عمومی کشور و عضویت کمیته اقتصاد سلامت جامعه دندانپزشکی ایران را در کارنامه دارد.

اجرای طرح موانع ادغام سلامت دهان در نظام سلامت اولیه در کشور، طراحی و اجرای مداخلات در سطح شبکه در جهت ارتقای سلامت دهان مادر و کودک در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طراحی و اجرای خود مراقبتی سلامت دهان برای مادران در جهت پیشگیری پوسیدگی دندان‌های کودکان نوپا در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اجرای فیلد شبکه بهداشت برای آموزش دانشجویان دندانپزشکی مقطع عمومی و پی اچ دی و آموزش مراقبین سلامت و بهورزان در جهت انجام وظایف محوله در مورد سلامت دهان نیز در سوابق وی به چشم می‌خورد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار انتصابات