• تاریخ انتشار : 1403/05/08 - 11:06
دکتر زالی:

فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان، تمرین مدیریت است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انجمن اسلامی دانشجویان 1348 را بستر سازنده‌ای برای تربیت مدیران آینده کشور اعلام کرد و گفت: تجربه فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان، تمرین مدیریت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در جلسه تکریم و معارفه رییس انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه، ضمن عرض خداقوت به این انجمن و تقدیر بابت تلاش‌های بی‌شائبه دانشجویان، خطاب به اعضای این انجمن گفت: شما امروز میراث دار بیش از نیم قرن فعالیت سیاسی، تشکیلاتی، فرهنگی و انقلابی در دانشگاه هستید، یکی از فاخرترین پیشینه‌های تشکیلاتی در کشور به جمع شما تعلق دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه شخصیت سیاسی و اجتماعی انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه بالنده است، افزود: بسیاری از تشکیلات دانشجویی در ابعاد مختلف کشوری با سابقه‌های طولانی در نهایت دچار اضمحلال شدند، اما انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه روز به روز بالنده‌تر شد و به خوبی توانست جایگاه خود را در نظام کنشگری فرهنگی و سیاسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حفظ کند. از طرفی بخشی از فعالیت‌های این انجمن هم در سطح ملی است که می‌تواند الگوی مناسبی باشد.

دکتر زالی این انجمن را بستر سازنده‌ای برای تربیت مدیران آینده کشور اعلام کرد و گفت: تجربه فعالیت در انجمن اسلامی دانشجویان، تمرین مدیریت است و تفاوت چشمگیری میان اعضای انجمن و سایر فارغ التحصیلان وجود دارد چراکه این افراد تجربه فعالیت اجرایی و مدیریت داشته‌اند.

به گفته وی، همراهی در برگزاری برخی مراسمات مهم دانشگاه مسئولیت بزرگی است که در سال‌های اخیر انجمن اسلامی دانشجویان در این مسیر مجموعه دانشگاه را تنها نگذاشته است.

دکتر زالی در خصوص نقش بسیار مهم انجمن در تقویت ارتباط راس مجموعه دانشگاه با دانشجویان عنوان کرد: انجمن می‌تواند با تکیه بر اعتماد دانشگاه و سرمایه اجتماعی اعضای انجمن نقش کاتالیزور را در ارتباط دانشگاه با گروه سنی 20 تا 30 سال داشته باشد.

وی با بیان اینکه عملکرد انجمن در دوره قبل موجب جذب حداکثری و تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری شد، گفت: انجمن متعلق به همه دانشجویان است و جذب حداکثری باید مبنای فعالیت‌ها قرار گیرد. همچنین اعتماد کامل هیئت رییسه به انجمن حاصل شده و همانند گذشته به حمایت‌های خود ادامه می‌دهد.

دکتر زالی در پایان ضمن تقدیر از دستاوردهای انجمن در همه حوزه‎‌ها به ویژه نشریات عنوان کرد: مجموعه دانشگاه و هویت آن به دانشجو زنده است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آمادگی همکاری با اعضای انجمن بعد از فارغ‌التحصیلی را نیز دارد.

دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اقدامات دور پنجاه و چهارم انجمن اسلامی دانشجویان 1348، تصریح کرد: دور قبل در بخش نشریات، اردوهای جهادی و سایر برنامه‌های عقیدتی و سیاسی، از ظرفیت تمام معاونت‌ها در کنار معاونت دانشجویی و فرهنگی بهره گرفته شد که همین امر منجر به افزایش تعامل در بدنه دانشگاه بود.

وی در ادامه از همراهی‌های انجمن در اجرای سایر برنامه‌های دانشگاه نیز تقدیر کرد.

دکتر اسماعیلی گفت: قطعا بدون حمایت‌های رییس و هیئت رییسه دانشگاه این دستاوردهای بی نظیر حاصل نمی‌شد.

در این جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های مهران علامی رییس پیشین انجمن اسلامی دانشجویان 1348، بهنام علی‌پور ندوشن به عنوان رییس جدید این انجمن معرفی شد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق