• تاریخ انتشار : 1402/11/25 - 14:04

مسجد و همراه‌سرای بیمارستان مهدیه احداث می‌شود

همزمان با میلاد باسعادت امام حسین(ع) در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و خیرین کلنگ احداث مسجد و همراه سرای بیمارستان مهدیه به زمین خورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از بیمارستان مهدیه، در این مراسم ائمه جماعات منطقه 15، شهردار منطقه 15، خیرین، اهالی و کسبه محل، اعضای هیئت مدیره انجمن خیریه مرکز مهدیه، مسئولان بیمارستان، مسئول نهاد رهبری، اساتید و کارکنان حضور داشتند.

دکتر شهرزاد زاده مدرس رییس بیمارستان در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تقدیر از خیرین، ارتقای سلامت بانوان را مهمترین هدف این مرکز عنوان کرد.

به گفته وی بیمارستان مهدیه با همت پزشکان و کادر پرتلاش خود موفق به کسب "رتبه یک برتر" در بین بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده است.

دکتر زاده مدرس افزود: این بیمارستان یکی از مراکز مهم و کلیدی درمان ناباروری، حفظ باروری در بیماران سرطانی و ارایه خدمات درمانی به نوزادان نارس با داشتن 46 تخت فعال در NICU است.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز به همت یکی از جراحان به نام کشور در رشته جراحی پستان و سایر جراحان و کادر درمانی خدوم مربوطه، در شرف تبدیل شدن به قطب درمانی کشور در زمینه درمان سرطان پستان قرار دارد که این موفقیت مرهون دعای خیر مراجعان این مرکز است.

رییس بیمارستان مهدیه با اشاره به رشد چشمگیر مرکز در سالهای اخیر در زمینه گسترش و ارتقای سطح خدمات درمانی، جذب نیروهای کارامد و گسترش امکانات و فضای فیزیکی مرکز تاکید کرد: ساختمان اصلی درمانی این مرکز، قدیمی است و نیاز به بازسازی دارد. همچنین ظرفیت افزایش بخش های درمانی جدید را داراست.

دکتر زاده مدرس با بیان این که ظرفیت اسمی این مرکز داشتن 300 تخت فعال است و در حال حاضر تنها 132 تخت فعال در این بیمارستان وجود دارد خواستار مشارکت خیّرین در این امر خیر شد.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی قائنی امام جماعت مسجد مهدیه نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه یاد و خاطره مرحوم حاج مهدی صبوحی واقف  بیمارستان مهدیه و مسجد و دارالعلم و دارالایتام مهدیه را گرامی داشت و یادآور شد که اقشار مختلف مردم در طول 70 سال گذشته از امکانات موقوفات وی بهره مند شده اند.

وی با اشاره به ضرورت احداث مسجد بیمارستان مهدیه و همراه سرای بیماران، بهره برداری از این پروژه ها را موجب خدمت رسانی به جمع کثیری از مراجعان این مرکز برشمرد که عمدتا از اقشار ضعیف جامعه هستند.

حجت الاسلام قائنی خاطرنشان کرد: این مسجد و همراه سرا همچون نگینی در مراکز درمانی کشور خواهد درخشید و اجرای چنین پروژه‌ای الگوی مناسبی برای سایر مراکز درمانی کشور است.

وی دعای بیماران و نوزادان متولد شده در این مرکز را منشأ برکات و نعمات برای خیرین این پروژه و کادر درمان این مرکز عنوان کرد و از همکاری تمامی دست اندرکاران اجرای پروژه‌های مذکور قدردانی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسین هاشمی نژاد واعظ شهیر نیز در این مراسم با اشاره به ارزش معنوی توفیق انفاق و مشارکت در امور خیریّه خاطرنشان کرد: هرکس منشأ و بانی خدماتی به مردم باشد، خداوند از نسل او دستگیری خواهد فرمود.

حاج محمد اصفهانی عضو هیئت امنای خیّرین بنیاد باقیات الصالحات صنف بلور نیز ضمن تقدیر از حمایت خیرین خواستار مشارکت بیشتر آنان در امور خیریه شد.

در خاتمه این مراسم کلنگ احداث این پروژه های عمرانی در بیمارستان مهدیه به زمین خورد و خیرین حاضر نیز  آمادگی خود را برای مشارکت در اجرای دو پروژه مذکور اعلام کردند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.