اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/12/22 - 13:40
  • بازدید : 238
  • تعداد بازدید : 216
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست هم‌اندیشی سرپرست دانشگاه با جمعی از اعضای هیئت علمی

نشست هم‌اندیشی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با جمعی از اعضای هیئت علمی در تالار امام علی(ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سه‌شنبه 21 اسفندماه نشست هم‌اندیشی جمعی از اساتید دانشگاه با دکتر محمد اسماعیل قیداری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حضور اعضای هیئت رییسه، حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و حجت الاسلام دکتر علی خدیوی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در تالار امام علی(ع) برگزار شد.

 

دکتر محمد اسماعیل قیداری در این نشست از تلاش‌های اساتید برای اعتلای دانشگاه در حوزه‌های مختلف علمی، آموزشی و فرهنگی قدردانی کرد.

 

 

حجت‌الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه نیز ضمن تسلیت به مناسبت وفات حضرت خدیجه (س)، ماه رمضان را ماه برکت، رحمت و مغفرت عنوان کرد.

 

 

وی ضمن گرامیداشت تلاش‌ها و خدمات دکتر زالی ریاست سابق دانشگاه و آرزوی موفقیت برای دکتر قیداری در ایفای مسئولیت، از حضور در جمع دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی ابراز خرسندی کرد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به اهمیت دغدغه‌مندی اعضای هیئت علمی دانشگاه در حوزه‌های فرهنگی و سیاسی، استقبال اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از مباحث فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را بسیار امیدوارکننده و مطلوب توصیف کرد.

 

 

 در این نشست که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه برگزار شد، در خصوص برخی مسائل و دغدغه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هم اندیشی و تبادل نظر صورت گرفت.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7703م.ر

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 153609
کلید واژه