اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/04/18 - 12:24
  • بازدید : 260
  • تعداد بازدید : 256
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت‌ بهداشتی بازرسان سلامت محیط دانشگاه در همایش بزرگ عید غدیر

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه از اجرای طرح نظارت‌ بهداشتی بر 600 موکب و ایستگاه صلواتی در همایش 10 کیلومتری عید غدیر خبر داد .

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت، مهندس مجید تاجیک با اشاره به هماهنگی های صورت گرفته در این خصوص گفت: قبل از برگزاری این مراسم با همکاری واحدهای تابعه معاونت بهداشت هماهنگی های لازم برای نظارت های بهداشتی انجام شد .

 

به گفته وی به منظور حفظ سلامت شرکت کنندگان در این همایش بزرگ و پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله ازآب و غذا ، آموزش همیاران سلامت  برای رعایت اصول بهداشتی در دستور کار قرار گرفت.

 

مهندس تاجیک افزود: در همایش 10 کیلومتری عید غدیر که  جمعه 16 تیرماه  از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی در تهران برگزار شد، بازرسان بهداشت محیط دانشگاه در قالب سه اکیپ بازرسی در محدوده تعیین شده حضور یافته و بر رعایت اصول بهداشتی  و توجه به  پروتکل‌های بهداشتی نظارت کردند.

 

رییس گروه  سلامت محیط معاونت بهداشت  خاطرنشان کرد: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط  از  582 موکب و ایستگاه  صلواتی بازدید کردند و از ساعت 17 تا 22 (زمان برگزاری مراسم) با استفاده از تجهیزات سنجش پرتابل بر سلامت مواد غذایی و آشامیدنی و توزیع نذورات  نظارت داشتند.

 

مهندس مجید تاجیک با اشاره به این که نظارت‌ها‌ مختص تهران نبود و در شهرستان‌های تابعه نیز انجام شد گفت: در مسیر این همایش به منظور حفظ سلامت شهروندان و شرکت کنندگان در مراسم عید غدیر،  بر نحوه  تهیه و توزیع مواد غذایی و آب آشامیدنی، رعایت زنجیره سرد و بهداشت فردی در موکب‌های عرضه کننده مواد غذایی نظارت صورت گرفت.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 128899
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.