هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری، شعار جشنواره تحقیقاتی ابوریحان بیرونی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری را رویکرد اصلی جشنواره ابوریحان بیرونی عنوان کرد و گفت: در این دوره برگزیدگانی در سطح ملی و دانشگاهی معرفی و از آنها تقدیر خواهند شد.
دکتر افشین زرقی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر اینکه بیست و پنجمین جشنواره ابوریحان بیرونی از سوی معاونت تحقیقات فناوری دانشگاه، سهشنبه یازدهم دیماه در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه برگزار میشود، اظهار کرد: ربع قرن از برگزاری اولین جشنواره پژوهشی توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی میگذرد.
وی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری شعار بیست و پنجمین جشنواره ابوریحان بیرونی است، افزود: در این دوره برگزیدگانی در سطح ملی و دانشگاهی معرفی و تقدیر خواهند شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: در بخش پژوهشگران منتخب در حوزههای بالینی و علوم پایه در سه دسته اساتید، دانشیاران و استادیاران، پژوهشگران فعال در عرصه پژوهش که بالاترین فعالیت پژوهشی را بر اساس سامانههای علمسنجی به ثبت رساندهاند شناسایی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
دکتر زرقی با اشاره به اینکه در حوزه فناوری نیز از هیئت علمی برگزیده فناور نیز تقدیر میشود، گفت: در این دوره از جشنواره در کنار افراد حقیقی، شخصیتهای حقوقی و موسسات حقوقی نظیر دانشکدههای منتخب و مراکز تحقیقات منتخب، واحد تحقیقات و توسعه بالینی منتخب و واحد فناور منتخب معرفی و تقدیر خواهند شد.
به گفته وی در این جشنواره از کتاب برتر به دو زبان فارسی و انگلیسی تقدیر خواهد شد و در زمینه مجلات نیز مجله منتخب در حوزه بینالملل، معرفی میشود.
معرفی برگزیدگان و فعالان پژوهش و فناوری؛ دستور کار بیست و پنجمین جشنواره ابوریحان بیرونی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر اینکه معرفی برگزیدگان و فعالان پژوهش و فناوری در دستور کار بیست و پنجمین جشنواره ابوریحان بیرونی است، اضافه کرد: در حوزه دانشجویی، دانشجوی پژوهشی برتر در مقطع تحصیلات تکمیلی مورد تقدیر قرار خواهد گرفت و دانشجویان فناور منتخب نیز معرفی و تشویق خواهند شد.
نسل سومی شدن دانشگاه در گروی حرکت توامان پژوهشگران و فناوران
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم در حال حرکت است، افزود: برای رسیدن به این مهم پژوهش و فناوری در این دانشگاه دوشادوش هم در حرکتند.
دکتر زرقی در خاتمه هوش مصنوعی در پژوهش و فناوری را رویکرد اصلی این دوره جشنواره ابوریحان بیرونی عنوان کرد و افزود: امسال سه استارتاپ موفق حوزه هوش مصنوعی به طور جداگانه مورد تقدیر قرارخواهند گرفت که در ذیل جشنواره در بخش غرفهها، شرکتهای استارتاپی فعال در هوش مصنوعی، دستاورهای خود را به نمایش خواهند گذاشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بیست و پنجمین دوره جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی یازدهم دیماه با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رییس عالی جشنواره و مسئولان نظام سلامت و دانشگاه برگزار میشود، در این دوره از پژوهشگران و فناوران برتر و همچنین دانشکده، مرکز تحقیقاتی، مجله، کتاب، مقاله، مخترع و دانشجوی برگزیده پژوهشی دانشگاه تقدیر میشود.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:7701س.ق