• تاریخ انتشار : 1403/05/01 - 10:49

کسب رتبه اول تیم والیبال حراست دانشگاه در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی

تیم والیبال حراست دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی مراکز حراست دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به رتبه اول دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی مراکز حراست دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در خزرآباد ساری برگزار شد، تیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دررشته والیبال مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

بر اساس این گزارش یازده تیم در پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی مراکز حراست دانشگاههای علوم پزشکی کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

اسامی اعضای شرکت کننده در این دوره از رقابت‌ها به سرپرستی احدی نژاد و سرمربیگری یاسر خدابخشی به شرح زیر است:

حسن بهشتی، سینا مستوفی، امیرحسین زمانی، اصغر خندان، امیرمحمد کاظمی، مرتضی فغانی، محمدرضا یزدانیان، وحید سلگی و یاشار شریفی

کدخبرنگار: 7701س.ق