مرکز بازیابی و خدمات پیشرفته تجهیزات پزشکی دانشگاه افتتاح شد

مرکز بازیابی و خدمات پیشرفته تجهیزات پزشکی(refarbish) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد.
1403/04/11 - 11:07
راه اندازی و تاسیس شش رشته، چهار پژوهشکده و یک مرکز تحقیقات

در پنجاه و دومین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با راه اندازی و تاسیس شش رشته در مقاطع مختلف، تاسیس سه پژوهشکده و یک مرکز تحقیقات موافقت شد.
1403/04/10 - 11:18
میتوتراپی تحول عظیمی در درمان بیماری‌های لاعلاج ایجاد می‌کند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که "میتوتراپی" تحول عظیمی در درمان بیماری‌های لاعلاج ایجاد می‌کند، توجه مرکز تحقیقات علوم اعصاب به این مقوله را حرکت در لبه دانش دانست.
1403/04/10 - 11:17
از مصرف چای پررنگ اجتناب کنید

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای تاکید کرد: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگ‌های کلیوی وخانم‌های باردار از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند.
1403/04/10 - 08:13
همکاری بین دانشگاه و گروه سلامت و دارویی برکت گسترش می‌یابد

بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گروه سلامت و دارویی برکت، تفاهم‌نامه همکاری منعقد شد.
1403/04/09 - 15:24
ازدواج‌ دانشجویی باعث خودشکوفایی می‌شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جشن ازدواج دانشجویی شاخه نبات، گفت: نتایج مطالعات ثابت کرده که ازدواج‌های دانشجویی در شکل‌گیری مولفه خودشکوفایی موثرند و از ثبات و بقای بیشتری برخوردارند.
1403/04/09 - 10:08
جرم‌گیری مینای دندانتان را تحلیل می‌برد؟

متخصص بیماری‌های لثه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: جرم‌گیری برای سایر درمان‌های دندان‌پزشکی به‌عنوان درمان مادر تلقی می‌شود، بنابراین جرم‌گیری ضروری است و هیچ اثر منفی بر مینا و ریشه دندان‌ها ندارد.
1403/04/09 - 10:04
فاز نخست سامانه جامع مدیریت سلامت و دیابت به بهره‌برداری رسید

فاز نخست سامانه جامع مدیریت سلامت و دیابت شامل کلینیک تخصصی دیابت سلامت سبز و پایگاه اطلاع رسانی مرتبط به بهره‌برداری رسید.
1403/04/06 - 17:34
پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ نمونه‌ای کم‌نظیر در کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را نمونه‌ای کم نظیر در کشور خواند و گفت: مانند این پارک بیشتر در کشورهای پیشرفته دیده می‌شود.
1403/04/06 - 15:11
پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه افتتاح شد

پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی امروز چهارشنبه ششم تیرماه با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.
1403/04/06 - 14:00