لیست اخبار صفحه :45
ویروسی کشنده‌تر از کرونا شایع شده؟

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر اینکه تجاوز انسان به حیاط وحش، تغییرات آب و هوایی در جهان وتحقیقات نابه جا توسط غیرمتخصصان می‌توانند بر روند پیدایش بیماری‌ها در آینده اثر گذارباشد، گفت:بیماری کرونا را می‌توان اولین نوع از بیماری X درنظرگرفت.
1402/11/11 - 08:49
تجهیز آزمایشگاه بیمارستان مفید از محل وام بانک جهانی

مدیریت امورآزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه از تحویل تجهیزات پزشکی آزمایشگاهی از محل وام بانک جهانی خبر داد.
1402/11/10 - 14:09
آلزایمر رایج‌ترین شکل زوال عقل است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که آلزایمر رایج‌ترین شکل زوال عقل است، گفت: مهمترین علامت این بیماری از دست دادن قدرت حفظ اطلاعات خصوصا حافظه موقت در دوران پیری است.
1402/11/10 - 11:18
اهمیت پیشگیری از مشکلات دندانی در دوران بارداری

کارشناس سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه ارتقای سلامت دهان و دندان در دوران بارداری و شیردهی را یکی از دغدغه‌های برنامه‌های بهداشتی عنوان کرد.
1402/11/09 - 10:23
نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت برگزار می‌شود

نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع برگزار می‌شود.
1402/11/08 - 10:54
انتصاب دبیرکارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت‌های حقوقی منطقه 10 کشوری

در حکمی از سوی مدیرکل حقوقی، املاک و تنظیم مقررات، علیرضا کریمی رونقی به عنوان دبیر کارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت‌های حقوقی منطقه 10 کشوری منصوب شد.
1402/11/08 - 10:13
تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی‌اکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد.
1402/11/08 - 09:47
آندومتریوز موجب نازایی زنان می‌شود؟

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بیماری آندومتریوز و ارتباط آن با ناباروری گفت: از عوارض این بیماری می‌توان به افزایش احتمال سقط جنین اشاره کرد. دردهای لگنی، پاره شدن خودبه خود کیست ها به دلیل درمان نشدن و علایم حاد شکمی چه درحاملگی چه در غیرحاملگی از دیگر عوارض بیماری آندومتریوز است.
1402/11/08 - 08:27
حضور دکتر زالی در آیین معنوی اعتکاف دانشجویان

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آیین معنوی اعتکاف دانشجویان حضور یافت.
1402/11/07 - 21:14
ضرورت بین‌المللی سازی مراکز درمانی خصوصی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت بین‌المللی سازی مراکز درمانی برای ارایه خدمت به بیماران بین‌المللی، گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آمادگی همکاری با مراکز درمانی بخش خصوصی را برای دریافت گواهی IPD دارد.
1402/11/07 - 12:39