نقش و نگارهایی که سلامتتان را نشانه می‌گیرد

رییس مرکز تحقیقات پوست و مو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه رنگ تتو همانند جسم خارجی عمل می‌کند و از طریق پوست وارد بدن می شود، گفت: بعد از انجام خالکوبی یا تتو، احتمال این که فرد دچار مشکل شود وجود دارد و گاهی این واکنش‌ها شدید، بدشکل و یا به صورت گوشت اضافه خود را نشان می دهد.
1402/11/02 - 11:45
تحقق انضباط مالی در گروی بودجه‌بندی منطقی‌ومبتنی بر واقعیت است

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عملیاتی شدن انضباط مالی در دستگاه‌ها را در گروی بودجه‌بندی منطقی و مبتنی بر واقعیت در کشور دانست.
1402/11/02 - 11:12
پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در دانشگاه آغاز شد

رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه از آغاز پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همزمان با سراسر کشور خبر داد.
1402/11/01 - 11:46
درمان فیبروم‌های رحمی خطر سقط را کاهش می‌دهد

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این‌که فیبروم‌های رحمی بارداری را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گفت: محدودیت رشد جنین، قطع ناگهانی جفت، زایمان زودرس، زایمان سزارین، وضعیت بریج یا قرارگیری جنین از پا و سقط جنین ازجمله عارضه‌های فیبروم در بارداری است.
1402/11/01 - 11:17
اعلام زمان ثبت‌نام ارشد علوم‌پزشکی ۱۴۰۳

مرکز سنجش آموزش پزشکی، زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۳ رشته‌های علوم‌پزشکی را اعلام کرد.
1402/11/01 - 10:29
این حکایت همچنان باقی‌ است

30 دی‌ماه روز آخر استقرار نیروهای بهداشتی به منظور غربالگری مراجعان و رهگذران بالای 18 سال بود، اما این پویش در این 80 روز خلاصه نمی‌شود و پیگیری‌های نظام بهداشت و درمان کشور از افراد در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر ادامه دارد.
1402/10/30 - 15:42
 برگزیدگان سومین جشنواره انضباط مالی معرفی شدند

برگزیدگان سومین جشنواره انضباط مالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی و تقدیر شدند.
1402/10/30 - 15:34
برگزاری کارگاه آموزشی ارزیابی دانشجو ویژه اساتید بالینی در دانشکده پزشکی

کارگاه آموزشی ارزیابی دانشجو و طراحی سوالات آزمون KF (آزمون نکات کلیدی یا Key Feature) با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی گروه‌ بالینی در دانشکده پزشکی برگزار شد.
1402/10/30 - 15:02
برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی ارگونومی ایران

چهارمین همایش بین‌المللی و پنجمین همایش دوسالانه ارگونومی ایران 24 و 25 بهمن ماه 1402 برگزار می شود.
1402/10/30 - 09:54
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سومین دانشگاه برتر ملی شد

بر اساس آخرین رتبه‌بندی «یورپ»، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سومین دانشگاه برتر ملی بر پایه عملکرد علمی شد.
1402/10/30 - 07:59