چگونه حملات پانیک را پشت سر بگذاریم؟

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که پیش آگهی پانیک در افراد مختلف متفاوت است گفت: درمان اختلال پانیک در مبتلایان چنانچه هر چه سریعتر و به محض مشاهده اولین نشانه ها پیگیری شود، اثر بخش تر و موثرتر خواهد بود.
1402/10/24 - 12:19
در سال 2024 غربالگری کدام سرطان‌ها اولویت دارد؟

انجمن سرطان آمریکا لیستی از غربالگری‌های پیشگیری کننده از انواع سرطان‌هایی که در اولویت غربالگری است را معرفی کرد.
1402/10/24 - 11:00
جایزه بنیاد کویت برای سال 2023 به محقق دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی رسید

جایزه سازمان بهداشت جهانی برای سال ۲۰۲3 به دلیل تحقیقات و فعالیت در حوزه بیماری‌های قلبی در منطقه مدیترانه شرقی به دکتر داود خلیلی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اهدا شد.
1402/10/23 - 13:23
 برای تزریق ژل یا چربی فقط به مراکز تایید شده وزارت بهداشت مراجعه کنید

متخصص بیماریهای پوست و موی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هشدار داد: اگر قصد تزریق ژل یا چربی دارید، حتما به پزشک متخصص و مراکز معتبرتایید شده وزارت بهداشت مراجعه کنید، زیرا مشکلات و عوارضی که توسط افراد غیرمتخصص انجام می‌شود خطرناک و غیر قابل جبران است.
1402/10/23 - 10:47
پیام تسلیت دکتر زالی درپی درگذشت پدر رییس سازمان پزشکی قانونی

‎دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی، درگذشت پدر دکتر مسجدی آرانی عضو هیئت‌ علمی دانشگاه و رییس سازمان پزشکی قانونی کشور را تسلیت گفت.
1402/10/22 - 21:13
عوامل تشدید خشکی پوست را بشناسید!

متخصص پوست و موی دانشگاه با بیان این که شست و شوی بیش از حد، استفاده از آب داغ و یا خیلی سرد می تواند خشکی پوست را تشدید کند گفت: استفاده مکرر از مواد شوینده نیز می تواند باعث خشکی پوست شود و اثرگذاری رطوبت رسانها را کاهش دهد.
1402/10/21 - 14:04
شناسایی عوامل خشکی پوست در فصول سرد

متخصص پوست و موی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که شست و شوی بیش از حد، استفاده از آب داغ و یا خیلی سرد می تواند خشکی پوست را تشدید کند گفت: استفاده مکرر از مواد شوینده نیز می تواند باعث خشکی پوست شود و اثرگذاری رطوبت رسانها را کاهش دهد.
1402/10/21 - 11:32
 دکتر بهادری منفرد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی، دکتر ایاد بهادری منفرد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را به عنوان "سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود" منصوب کرد.
1402/10/20 - 14:09
بازدید دانش آموزان از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه

جمعی از دانش آموزان مقطع دبیرستان ممتاز پسرانه، رشته تجربی، سه شنبه 19 دی ماه از دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.
1402/10/20 - 13:26
صدور پروانه صلاحیت حرفه ای گروه پرستاری الکترونیکی شد

فرایند صدور پروانه صلاحیت حرفه‌ای گروه پرستاری برای افراد واجد شرایط در مرحله ۱۳ و ۱۴ بصورت الکترونیکی انجام می‌شود.
1402/10/20 - 13:20