خدمات درمانی در کلینیک‌های دانشکده توانبخشی

دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در چهار حوزه شنوایی شناسی، بینایی سنجی، کاردرمانی و فیزیوتراپی مشغول به ارایه خدمت است.
1402/10/06 - 11:55
ششمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری برگزار شد

معاون درمان وزارت بهداشت از حضور جامعه پرستاری در ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌ها و شورایعالی سازمان نظام پرستاری که در درانستیتو تحقیقات تغدیه ای و صنایع غذایی کشور قدردانی کرد.
1402/10/06 - 11:21
درخشش نام اعضای هیئت علمی دانشگاه در بین دانشمندان برتر جهان

در مراسمی با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از 11 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که عنوان دو درصد و یک درصد دانشمندان برتر جهان را کسب کرده‌اند تقدیر شد.
1402/10/06 - 11:08
اجرای پویش ملی سلامت در دانشکده دندانپزشکی

پویش ملی سلامت با هدف شناسایی و غربالگری بیماران مبتلا به دیابت و پرفشاری خون در جمعیت بالای 18 سال در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی اجرا شد.
1402/10/06 - 10:50
تجلیل از مادران و همسران شهدای حوزه سلامت

مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدای حوزه سلامت با حضور وزیر بهداشت برگزار شد.
1402/10/06 - 09:20
 ضرورت استفاده از ظرفیت بیمارستانهای دانشگاه برای جذب توریسم سلامت

دکتر زالی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با در اختیار داشتن مراکز بهداشتی و درمانی متعدد، مجهز به خوشنام‌ترین مراکز بیمارستانی و دانشگاهی در کشور است، گفت: باید به حوزه جذب گردشگر سلامت جدی‌تر ورود کنیم.
1402/10/05 - 17:09
دیدار رییس دانشگاه با خانواده شهید مدافع حرم

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای عرض تسلیت از خانواده شهید مدافع حرم سردار دکتر محمدعلی عطایی دیدار کرد.
1402/10/05 - 12:44
دکتر مجتبی بنداد کرمانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دماوند شد

دکتر مجتبی بنداد کرمانی با حکمی از سوی دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند منصوب شد.
1402/10/05 - 11:10
پیامد بهره‌کشی از کودکان در فضای مجازی، مشکلات روانی است

روانشناس تخصصی کودک و نوجوان با انتقاد از سود جویی و بهره‌کشی برخی والدین از کودکان در فضای مجازی، هشدار داد: تبعات روانی که متوجه این کودکان است تا همیشه همراه آنها خواهد بود.
1402/10/05 - 11:07
تمدید فرصت ثبت‌نام ۲ آزمون وزارت بهداشت

فرصت ثبت‌نام در ۲ آزمون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز به پایان می‌رسد.
1402/10/05 - 10:03